Ποιος είναι ο αγαπημένος καλοκαιρινός συνδυασμός των it-girls;

Όταν εντοπίσαμε τη blogger Chiara Ferragni να γράφει για τα ρούχα της στη λεζάντα κάτω από μια φωτογραφία της στο Instagram ως τη “καλοκαιρινή στολή της,« καταλάβαμε αμέσως γιατί. Υπάρχουν μερικοί άλλοι τέτοιοι εξαιρετικά απλοί συνδυασμοί που είναι τόσο εύκολο να γίνουν, παραμένοντας εξ ολοκλήρου οn trend …
Το μόνο που χρειάζεται είναι αυτά τα δύο πράγματα ως βάση: μια φούστα τζιν (mini προτιμότερα, αλλά θα δεχτούμε και πιο μακριά μήκη για την ημέρα) και ένα μαύρο κορμάκι. Και τα δύο αυτά στοιχεία είναι αρκετά εύκολο να βρεθούν αλλά και να φορεθούν σε πάρα πολλές περιστάσεις.
Η Chiara δεν είναι μόνη της σε αυτή την ανακάλυψη, αφού μόνο πριν από λίγες μέρες έκανε τον ίδιο συνδυασμό, και η Bella Hadid. Οι δυο τους ταίριαξαν τη βασική αυτή φόρμουλα η κάθε μία στη δική της προσωπικότητα (glam γυαλιά ηλίου και μια τσάντα Birkin για την Chiara, και μπότες bovver για τη Bella) και αυτή είναι η ουσία της ευελιξίας αυτού του 2-piece outfit. Mετακινήσου προς τα κάτω για να δεις πως το φόρεσαν τα 2 it-girls.

Bella Hadid

Read More

And More