Salty Dream: Η beachwear σειρά που αγαπούν οι Ελληνίδες stars!

Η σειρά beachwear Salty Dream υπόσχεται να δώσει στο καλοκαίρι μας τον αέρα των αγαπημένων ελληνικών νησιών!

Salty Dream είναι το όνομα της beachwear συλλογής που θα ανακαλύψεις στα καταστήματα της εταιρείας μόδας BSB και ήρθε για να κάνει το καλοκαίρι μας μοναδικό, αξέχαστο, ονειρικό!

Εμπνευσμένη από το φως του ήλιου, τη θάλασσα, την αίσθηση της άμμου, η beachwear συλλογή Salty Dream απευθύνεται σε κορίτσια που αγαπούν τη θάλασσα, τις διακοπές, τα νησιά και αναζητούν μια αίσθηση ελευθερίας σε ότι κι αν κάνουν.

Girly πολύχρωμα καφτάνια με boho και εθνικ αναφορές σε συνδυασμό με φλουο λεπτομέρειες, τονίζουν την χαρούμενη καλοκαιρινή διάθεση ενώ τα υπέροχα, αέρινα υφάσματα στολίζονται με μπροντερί λεπτομέρειες και pom pom δημιουργώντας τα πιο μοδάτα look για την παραλία. Τα ιδιαίτερα ψάθινα καπέλα και οι στιλάτες πετσέτες θαλάσσης θα ολοκληρώσουν άψογα το σκηνικό για τις πιο glam εμφανίσεις αυτού του καλοκαιριού.

Τα μοναδικά κομμάτια της συλλογής τα έχουν ήδη λατρέψει οι celebrities και τα έχουν ενσωματώσει στα looks τους. Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις ποιες εντοπίσαμε να τα φοράνε!


Μαίρη Συνατσάκη


Ευαγγελία Αραβανή


Ελένη Τσολάκη


Ελένη Τσολάκη


Μαρία Μπεκατώρου


Φαίη Σκορδά


Φαίη Σκορδά

Μαρία Μπεκατώρου


Μαίρη Συνατσάκη


Κατερίνα Καινούργιου

Δες ολόκληρη τη συλλογή και δημιούργησε το δικό σου καλοκαιρινό όνειρο σε επιλεγμένα καταστήματα BSB και στο online store της εταιρείας www.bsbfashion.com.

Read More

And More