Σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με το χώρο της μόδας;

Για φέτος, τον Ιούλιο του 2017 το Fashion Workshop ετοίμασε μια μεγάλη έκπληξη! Μια αποκλειστική συνεργασία με την καταξιωμένη Orsalia Parthenis! Η Ορσαλία Παρθένη είναι στο δημιουργικό τιμόνι του οίκου Parthenis με τη διαχρονική ταυτότητα, η οποία χαρακτηρίζεται από την κομψή και minimal ελληνική αισθητική. Αναβαθμισμένα basics σε υψηλής ποιότητας υφάσματα διανθίζονται με σύγχρονες δημιουργίες προσφέροντας στην καθημερινή γκαρνταρόμπα τις βάσεις για μια εξευγενισμένη και ξεχωριστή εμφάνιση.

Το Summer Intensive για το έτος 2017 θα ξεκινήσει 29 Ιουνίου με ένα Intro day με την Ορσαλία Παρθένη υπεύθυνη του course και τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν 3-14 Ιουλίου. Τα μαθήματα θα διεξάγονται καθημερινά 10.00-17.00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Το Σαββατοκύριακό θα πραγματοποιούνται επιπλέον επισκέψεις σε μουσεία και γκαλερί.

Το εντατικό αυτό πρόγραμμα αφορά όλους όσους θέλουν να ανακαλύψουν αν ο χώρος της Μόδας είναι ο προορισμός τους και να διευρύνουν τις γνώσεις τους. Επίσης, είναι μια εξαιρετική προετοιμασία για όσους μαθητές ξεκινάνε το διετές syllabus του μαθήματος Fashion Design Creation & Styling.

Σε διάστημα δύο εβδομάδων, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν γνώσεις και να εξασκηθούν πάνω στο Σχέδιο Μόδας, στο Πατρόν, στο Styling, στη Ραπτική, στα Trends, στην ορολογία της Μόδας και θα γνωρίσουν τη διαδικασία δημιουργίας και χτισίματος μιας Συλλογής Μόδας υπό την καθοδήγηση της ταλαντούχας Ορσαλίας Παρθένη. Το εντατικό αυτό θερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει κομμάτι της ύλης και από τις βασικές ενότητες του εργαστηρίου του τμήματος Fashion Design Creation & Styling.

Το Summer Intensive Course του Fashion Workshop Mod’Art International αποτελεί μια σύντομη και εμπεριστατωμένη παροχή γνώσης και πληροφορίας για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί και να εργαστεί σε οποιονδήποτε τομέα του μαγικού κόσμου της μόδας.

Διάρκεια: 2 εβδομάδες
Σύνολο: 70 ώρες

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο http://www.fashionworkshop.gr/

Read More

And More