Serendipity: Το κατάστημα που εμπιστεύονται οι celebrities για τις εμφανίσεις τους!

Κάθε φορά που κάποια εμφάνιση μού τραβούσε την προσοχή κι έψαχνα να βρω τι φοράει η επώνυμη, της οποίας ζήλεψα το ρούχο, έπεφτα συνέχεια πάνω στην ίδια απάντηση. Και κάπως έτσι, ανακάλυψα το Serendipity! Που όπως λέει και ο “τίτλος” του online καταστήματος “δεν είναι μαγαζί, είναι ο άλλος τρόπος να βλέπεις τι μόδα!” Αυτός ο άλλος τρόπος είναι που αγαπώ κι εγώ. Και όπως θα δεις και παρακάτω, αυτός ο τρόπος είναι που αγαπά και η Τατιάνα Στεφανίδου, η Δέσποινα Βανδή, η Δούκισσα Νομικού, η Ελένη Μενεγάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούριου, η Κατερίνα Παπουτσάκη και πολλές πολλές celebrities ακόμα.

Γιατί; Γιατί στο Serendipity θα βρεις αυτόν το μαγικό συνδυασμό κομψότητας και θηλυκότητας με ένα twist ιδιαιτερότητας που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις με το στιλ σου.

Δεν είναι κάτι καινούριο…
Το Serendipity ξεκινάει την ιστορία του το 2007. Δεν πρόκειται άλλο ένα κατάστημα ρούχων αλλά για έναν πολυσυλλεκτικό χώρο στο Νέο Ψυχικό, όπου συναντιούνται οι τάσεις της μόδας δημιουργώντας μια δυναμική άποψη πάνω στο στιλ.

Η ιδιοκτήτρια Αφροδίτη Παπάξενου με σπουδές στις Καλές Τέχνες στο Πανεπιστήμιο Corcoran Museum and College of Art της Washington DC έφτιαξε ένα χώρο βασισμένο στη λογική του πως θα ήταν για εκείνη το ιδανικό μέρος για αγορές. Ενσωμάτωσε τη μεγάλη της αγάπη για τα ταξίδια κι έτσι και το Serendipity μεταμορφώθηκε σε ένα ταξίδι στις αγορές του κόσμου.

Και τι σημαίνει Serendipity; Το λεξικό λέει: εύνοια στις τυχαίες ανακαλύψεις. E voila και η φιλοσοφία του! Μπαίνεις μέσα στην οδό Ξάνθου, λοξοδρομείς και πέφτεις πάνω σε ένα κομψό ναό της μόδας. Αυτό θα πει τύχη! Και όπως ξέρουμε η τύχη βοηθάει τούς τολμηρούς!

“Μου αρέσουν τα μέρη που μπορείς να χαζεύεις για ώρα και που μόνη σου μπορείς να ανακαλύψεις τους δικούς σου μικρούς ή μεγάλους θησαυρούς. Μου αρέσει όταν μπαίνω σε ένα κατάστημα να μην είναι όλα δομημένα, να μην υπάρχουν κανόνες. Ήθελα πάντα να φτιάξω ένα χώρο που θα θυμίζει ένα μαγικό δωμάτιο γεμάτο εκπλήξεις” μας λέει η ιδιοκτήτρια του Serendipity, Αφροδίτη Παπαξένου και θεωρεί ότι τα ρούχα είναι και αυτά μια μορφή δημιουργίας και με τέτοιο τρόπο προσεγγίζει τη μόδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείς να βρεις εντελώς μοναδικά κομμάτια, ώστε να μπορέσεις να υπογραμμίσεις την ιδιαιτερότητά σου.

Η δική του ιδιαιτερότητα είναι ότι στο Serendipity …αναπνέεις! Μπαίνεις, δοκιμάζεις, βολτάρεις ανάμεσα σε υπέροχα ρούχα χωρίς την πίεση να ψωνίσεις. Τις πρωινές ώρες μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου και να συζητήσεις για το στιλ, για τις τάσεις. Το απόγευμα το πράγμα ζωηρεύει και όλοι οι φίλοι της μόδας βρίσκονται στο στέκι τους. Το βράδυ, σερφάρεις online στο ηλεκτρονικό κατάστημα…

Το Serendipity είναι ο χώρος που θα σε βοηθήσει να συνθέσεις το δικό σου, μοναδικό στιλ!

Read More

And More