Τα αντισυμβατικά φορέματα των αδερφών Olsen στο γάμο της φίλης τους

Η Mary-Kate και η Ashley Olsen δεν συμφώνησαν ποτέ με τη “συμβατική” μόδα. Ποιος μπορεί εξάλλου να ξεχάσει την εμφάνισή τους στο Met Gala που ήταν εμπνευσμένη από το βικτοριανό goth; Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα oversized γυαλιά ηλίου στα μικροσκοπικά τους πρόσωπα που εν τέλη φορέσαμε και εμείς;

Τα δίδυμα πάντοτε είχαν ένα στυλ αρκετά μοναδικό, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα φορέματά τους για το γάμο της φίλης τους δεν έχουν καμία σχέση με τα κλασικά looks από ταφτά και τούλι που φορούν οι παράνυφοι.

Για την ακρίβεια, η Mary Kate (στα δεξιά σε περίπτωση που δεν την καταλαβαίνεις) επέλεξε ένα κιμονό με λουλούδια από σταθερό ύφασμα, το οποίο συνδύασε με ένα πολύτιμο floral head piece και ένα ζευγάρι mules. Η Ashley προτίμησε ένα maxi αέρινο φόρεμα σε μαύρο χρώμα (λίγο ασυνήθιστο για γάμο, πόσο μάλλον για παράνυφο) που συνόδευσε με φίνα σκουλαρίκια.

When the bride says wear floral, you wear floral. ✌ #mrandmrsflames

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kylemilleryoga (@kylemilleryoga) στις

Σύμφωνα με το E!, οι αδερφές Olsen έγιναν παράνυφοι στο γάμο της παλιάς τους φίλης Cassie Coane, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Η Coane, creative director των πολυτελών ρολογιών Gomelsky, παντρεύτηκε τον σύζυγό της Jim Koenig σε μια ιδιωτική τελετή στην περιοχή Hudson Valley της Νέας Υόρκης.

Κράτα το

Read More

And More