Τα highlights από την pre-fall συλλογή του οίκου Gucci για το 2018

Οι οίκοι έχουν ξεκινήσει να δείχνουν τις pre-fall συλλογές τους για το 2018 κι εμείς μένουμε συντονισμένοι για να σου μεταφέρουμε κάθε πληροφορία. Μετά τον οίκο Givenchy και Oscar de la Renta, σειρά έχει ο Gucci, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο “δυνατούς” οίκους παγκοσμίως, που κατάφερε με τη βοήθεια του Alessandro Michele να ξεπεράσει σε πωλήσεις άλλους διάσημους οίκους.

Μέσα από ένα shooting, ο σχεδιαστής κατάφερε να αποτυπώσει τις τάσεις που θα φορέσουμε ενδιάμεσα του καλοκαιριού και του φθινοπώρου. Πάντα με αυτήν την ιδιαίτερη αισθητική σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, μένοντας πιστός στην ιστορία του οίκου.

Ο οίκος λανσάρει το mix &match για ακόμα μια φορά. “Παντρεύει” ιδιαίτερα μοτίβα μεταξύ τους δημιουργώντας ένα τόσο ξεχωριστό και ομαλό αποτέλεσμα που προκαλεί ενθουσιασμό. Ένα από τα βασικά στοιχεία είναι το floral σε συνδυασμό με το καρό ή το floral σε συνδυασμό με western κομμάτια.

Ο σχεδιαστής συνεχίζει να λανσάρει την ιδέα του sporty σε συνδυασμό με το κομψό. Για παράδειγμα, συνδυάζει τα βελούδινα βραδινά φορέματα με trekking shoes ή τις full skirts και τα πέδιλα με αθλητικά καπέλα και t-shirt.

Από τη συλλογή δεν θα μπορούσε να λείπει και το must κομμάτι των τελευταίων χρόνων, που δεν είναι άλλο από το κοστούμι. Το βλέπουμε σε μια εκμοντερνισμένη μορφή, καθώς έχει επηρεαστεί από τα μεταλλικά υφάσματα ή έχει συνδυαστεί με κάλτσες και πέδιλα.

Τα φορέματα από παγιέτες και βελούδο υπόσχονται να κάνουν τις daily και night εμφανίσεις της κάθε γυναίκας ακόμα πιο εντυπωσιακές και glam.

Τέλος, τα πολυτελή φορέματα έχουν συνδυαστεί με κοσμήματα που διακοσμούν τον πάνω κοσμό, όπως τη μέση και το στήθος.

Read More

And More