Τα σανδάλια που θα σε… ταξιδέψουν παντού το φετινό καλοκαίρι!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, σκέφτεσαι αυτά τα παπούτσια που θα προστεθούν στη shopping list σου. Και σίγουρα θα είναι σανδάλια. Γιατί όταν νοερά “πλάθεις” το ιδανικό καλοκαιρινό outfit, τι είναι αυτό που σου έρχεται πρώτο – πρώτο στο μυαλό; Μα φυσικά αυτά τα σανδάλια που θα είναι “άξια” να σε “συνοδεύσουν” στο νησί, στην πόλη, στην παραλία, στη βόλτα. Παντού! Γιατί όπως και να το κάνουμε, τα flat sandals αποτελούν σήμα κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού και σίγουρα είναι αυτή η στιλιστική επιλογή που σε έχει βγάλει πολλές φορές ασπροπρόσωπη.

Μέχρι στιγμής όλα οκ! Το θέμα είναι που θα βρεις το ιδανικό ζευγάρι. Αυτό που θα σε κάνει να νιώθεις άνετη και φυσικά μοναδική. Παρένθεση: και αυτό που θα μπει σίγουρα στη βαλίτσα των διακοπών σου. Και κάπου εδώ θέλω την προσοχή σου! Στο παρελθόν σου έχω δηλώσει την αδυναμία που έχω στο jamjar.gr. Ξέρεις, είναι το αγαπημένο μου online marketplace που μπορώ να βρω μοναδικά και χειροποίητα προϊόντα από Έλληνες δημιουργούς και καλλιτέχνες. Εκεί λοιπόν βρήκα και τα υπέρ-φανταστικά μου σανδάλια για το φετινό καλοκαίρι. Και δεν είναι μόνο ένα ζευγάρι. Εντάξει, όταν μιλάμε για shopping τα πράγματα ξεφεύγουν λίγο…

Όπως σου ανέφερα και πιο πάνω, λοιπόν, το jamjar.gr μου τράβηξε εξαρχής την προσοχή λόγω των ιδιαίτερων προϊόντων που έχει, που φυσικά είναι χειροποίητα. Εκτός από αυτό όμως, με ένα μόνο κλικ μπορείς να κάνεις δικά σου τα σανδάλια που σου κέντρισαν το στιλιστικό ενδιαφέρον και να τα έχεις κοντά σου σε λίγες μόνο μέρες (πολύ καλό αυτό για τις ανυπόμονες). Προσεγμένα και τοποθετημένα σε ένα τέλειο κουτί που φέρει το logo του ηλεκτρονικού καταστήματος, τα κάνει ιδανικά τόσο για σένα, όσο και για δώρο στην καλύτερή σου φίλη, στη μαμά σου, στην αδερφή σου.

Οκ, κάπου εδώ πρέπει να ολοκληρώσω με το θεωρητικό κομμάτι και να περάσω στο πρακτικό. Προς τα κάτω συγκέντρωσα για εσένα τα αγαπημένα μου σανδάλια μέσα από το jamjar. gr για να πάρεις μια ιδέα. Κάνε δικό σου με ένα μόνο κλικ αυτό που σου τράβηξε την προσοχή και ετοιμάσου να απολαύσεις με στιλ τις βόλτες στα καλντερίμια ή στους δρόμους της πόλης!

Σανδάλια φελλός “Cork Summer” 42,50€ – Για να τα αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

Φλατ Σανδάλια με γρκί και εκρού τρέσες “Shades of Grey” 53,00€ – Για να τα αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

Rainbow πολύχρωμα χειροποίητα σανδάλια 85,50€ – Για να τα αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

Black leather Gladiator Sandal “la Luna” 81,00€ – Για να τα αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

Δερμάτινα σανδάλια χειροποίητα σε baby pink 28,00€ – Για να τα αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

SOFIA boho sandals καστόρι και δέρμα 51,50€ – Για να τα αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

Σανδάλια δερμάτινα BUBBLE 90,50€ – Για να τα αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

Σανδάλια Janus 48,50€ – Για να τα αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

Mistral Sandals 44,50€ – Για να τα αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

Marigold Sandals 50,00€ – Για να τα αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More