Τα γυαλιά ηλίου είναι το must-have του καλοκαιριού και εδώ θα βρεις τα 20 ωραιότερα ζευγάρια!

Διανύουμε τις πιο ηλιόλουστες ημέρες του χρόνου, και ποιος είναι καλύτερος τρόπος να τις γιορτάσουμε από ένα καινούριο ζευγάρι γυαλιών ηλίου στις τάσεις της σεζόν; Τα γυαλιά ηλίου προστατεύουν τα μάτια σου αλλά ολοκληρώνουν και με στιλ τα καλοκαιρινά σου outfits. Και ενώ τα trends πρέπει οπωσδήποτε να τα έχεις στο μυαλό σου όταν επιλέγεις, το πιο σημαντικό είναι να ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σου…

/

Για αυτό ρίξε μια ματιά παρακάτω για να δεις ποιο από τα στιλ της σεζόν είναι κατάλληλο για κάθε σχήμα προσώπου και μην ξεχάσεις να δεις στο τέλος του άρθρου τα 20 ζευγάρια της αγοράς που λατρέψαμε!

-Αν έχεις πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς διάλεξε ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά που θα σου προθέσουν ενδιαφέρον, αντιπαραβάλλοντας διαφορετικά σχήματα.

-Αν έχεις έχεις τετράγωνο σχήμα προσώπου μπορείς να δοκιμάσεις στρογγυλά ή aviator γυαλιά ηλίου για έντονη αντίθεση.

-Αν έχεις στρογγυλό σχήμα προσώπου θα σου ταιριάζει ένα ζευγάρι τετράγωνα ή cat-eye γυαλιά ηλίου που θα ισορροπήσει το σχήμα του προσώπου.

-Αν έχεις οβάλ πρόσωπο είσαι πολύ τυχερή αφού είναι το πιο ευέλικτο! Μπορείς λοιπόν να δοκιμάσεις όποιο ζευγάρι σου αρέσει!

Δες εδώ τα 20 ζευγάρια που ξεχωρίσαμε για τη σεζόν!

Read More

And More