“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Εσύ μας στέλνεις τις ερωτήσεις σου κι εμείς αναλαμβάνουμε να σε βοηθήσουμε στο προσωπικό σου styling!

Ο,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντηση σου!

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια του Τlife! Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά σας! 1η Δεκεμβρίου έχω μια μεσημεριανή βάφτιση και έχω βρει ένα ζαχαρί, κρεμ, φόρεμα όλο με δαντέλα μέχρι το γόνατο σε ίσια γραμμή και καθόλου εφαρμοστό. Θα ήθελα να μου πείτε με τι αξεσουάρ, παπούτσια, τσάντα και παλτό να το συνδυάσω. Είμαι 24 ετών, με λίγη περιφέρεια. Σας ευχαριστώ!

Aπάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο αλλά επειδή είναι δαντέλα, το πρωί θέλει προσοχή για να παραμείνει chic! Θα πρέπει να το συνδυάσεις με ανοιχτόχρωμο πανοφώρι ίσως ένα ελαφρύ παλτό (μαντό) σε παστέλ ροζ απόχρωση και nude γόβες και ροζ ή nude chain bag. Μη βάλεις κολιέ αλλά ίσως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια χρυσά για να σε φωτίσουν και στις φωτό.

Γόβες Mourtzi 99,00 €- Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Πως να συνδυάσω κόκκινες γόβες σουέντ και καπέλο κόκκινο; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να φορέσεις ένα blue jean σε ίσια γραμμή, ένα γκρι πουλόβερ τις γόβες σου και το καπέλο και κράτα μία δερμάτινη shoulder bag. Εναλλακτικά μπορείς να τα συνδυάσειςμε ένα bofriend jeans, ένα λευκό ή και γαλάζιο πουκάμισο και μια καμπαρντίνα.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Διάβασα την στήλη σας και αποφάσισα να ζητήσω την βοήθειά σας.
Ίσως να ακουστεί περίεργο αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ να συνδυάσω τα ρούχα – αξεσουάρ μου, ακόμα και όταν είμαι σε ένα μαγαζί. Είναι για μένα εφιάλτης. Εκτός εάν βρεθεί καμιά καλή πωλήτρια και μου φτιάξει μερικά συνολάκια.
Το αποτέλεσμα; Ψωνίζω και καταλήγω με μία φουλαριστή ντουλάπα με αδιάφορα-μουντά ρούχα που δεν μπορώ να τα συνδυάσω γιατί κάθε φορά μου λείπει κάτι ή δεν έχω το κατάλληλο παπούτσι, ή το ανάλογο πανωφόρι κτλ. Τελικώς καταλήγω να φοράω τα ίδια και τα ίδια. Με βαρέθηκα.
Θα ήθελα να μου προτείνετε καθημερινά σύνολα για το γραφείο που μπορώ να αγοράσω ή βασικά κομμάτια που πρέπει να έχω και μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους (φωτογραφίες θα με βοηθήσουν πολύ)
Είναι 33 ετών, μητέρα 2 μικρών παιδιών, καστανή με ύψος 1,55 και 50kg
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Μαρία

Απάντηση
Μαρία βασικό βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να φτιάξεις την ντουλάπα σου. Να απομακρύνεις ό,τι δεν φοράς και να κρατήσεις μόνο αυτα που σε βολεύουν. Έτσι όταν θα ανοίγεις την ντουλάπα σου το πρωί θα έχεις μπροστά σου μόνο ρούχα που μπορείς να φορέσεις και να συνδυάσεις μεταξύ τους. Βήμα δεύτερο, άρχισε να μπαίνεις σε site με ολοκληρωμένα looks το tshop.tlife.gr του TLIFE έχει πάντα πολλές προτάσεις αλλά και το net-a-porter.com και παρακολούθησε λίγο styling. Δες τι σου αρέσει και άρχισε λίγο να συνδυάζεις τα ρούχα ή χαζεύοντας περιοδικά σημείωσε ντυσίματα που σου αρέσουν και προσπάθησε να τα αντιγράψεις. Προσπάθησε να βρεις το στιλ σου σιγά σιγά. Σίγουρα δε θα σου πηγαίνουν όλα, σίγουρα όμως κάποια άλλα θα σε κάνουν να νιώθεις σούπερ όταν τα φοράς. Το να σου προτείνουμε κάποιο στιλ χωρίς να σε έχουμε δει απο κοντά δεν είναι εύκολο αλλά για το γραφείο μπορείς να κινηθείς στα safe looks :midi φούστα με ένα ωραίο τοπ και γόβες, ένα ανδρικό παντελόνι με πουκάμισο και ένα εντυπωσιακό κολιέ ή ένα μονόχρωμο midi dress με ankle boots συνδυασμένα όλα με ένα καλό ρολόι και μία δερμάτινη tote bag. Kαλή επιτυχία!

Ερώτηση
Καλημέρα κορίτσια!
Θέλω να κάνω μια ερώτηση, οι midi φούστες κάτω από το γόνατο με τι παλτο-πανωφόρι ταιριάζουν; Είμαι ψήλη κ λεπτή αγόρασα μία μαύρη τύπου δερμάτινη και δεν ξέρω τον χειμώνα με τι να την φοράω από επάνω!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αλεξάνδρα!

Απάντηση
Πολύ καλή αγορά το πρωί θα μπορουσες να την βάλεις με ένα blazer ή με μία χοντρή ζακέτα ενώ το βράδυ με ένα jacket όχι δερμάτινο όμως δες λίγο και τις φωτογραφίες παρακάτω να πάρεις ιδέες!

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια,
Συγχαρητήρια για την πολύτιμη στήλη σας. Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι λεοπάρ μποτάκια, σε σχετικά οικονομική τιμούλα. ‘Εχετε κάτι να νου προτείνετε; Πως συνδυάζονται;
Φιλιά πολλά, Σοφία

Απάντηση
Σοφία τα leopard μποτάκια θα τα βρεις σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες αλλά σύντομα και στο tshop.tlife.gr σε πολύ οικονομική τιμή. Είναι πολύ ωραία αγορά και μας αρέσει το πρωί με jean και πουλόβερ ή blazer και tshirt ενώ το βράδυ με total black σύνολα και χρυσά διακριτικά κοσμήματα.

Ερώτηση
Πολλά φιλιά! Η στήλη σας ειναι τέλεια! Θα ήθελα αν γινόταν να μας προτείνατε κ εταιρείες που μπορούμε να ψωνίζουμε, δείχνετε κατά καιρούς φοβερά κομμάτια κ δυστυχώς δεν γνωρίζουμε που να τα βρούμε! Εμένα η ερώτηση μου είναι η εξής….Με τι παπούτσια θα μπορούσα να φορέσω μακριά (εως τον αστράγαλο!) χειμερινά φορέματα; Οχι βραδυνά, σε απλό καθημερινό ύφασμα. Είμαι 165, 55 κιλά, φοράω flat κ μπαλαρίνες γενικά, αλλά δεν ξέρω αν πάνω μου θα έδειχνε ωραίο ένα τέτοιο μακρύ φαρδύ φόρεμα φορωντας μπαλαρίνες. Επίσης θα ήθελα μια εναλλακτική απο μπότες ψηλές διότι δεν τις φοράω ακόμα! Πολλή ζέστη βρε κορίτσια! Υπάρχει περίπτωση τα ankle boots να ταιριάζουν; Σας ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας τα μακρυά φορέματα αυτή την εποχή θα τα βάλεις με biker boots ή ankle boots με medium τακούνι δες και τις φωτό παρακάτω.Τώρα για τις μπότες αυτήν την εποχή θα μπορούσες να τις βάλεις με floral girly φορέματα και ζακέτες με boho διάθεση αλλά χωρίς καλσόν.

Ερώτηση
Καλημέρα σας…πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σας κ θα ήθελα και εγώ την βοήθεια σας. Τέλος Οκτώβρη είμαι καλεσμένη σε βαφτίσια, μεσημεριανή ώρα κ έχω επιλέξει να φορέσω ενα ασπρόμαυρο φόρεμα σε γραμμή Α μέχρι το γόνατο, το οποίο έχει μια σατέν μαύρη ζώνη (όχι πολύ φαρδιά) κάτω από το στήθος κ από πάνω ένα μαύρο σατέν μπολερό. Προβληματίζομαι με τα παπούτσια (έχω μπεζ peeptoes με μεσαίο τακούνι η να βάλω μαύρες γόβες), το τσαντάκι μπεζ η μαύρο η κάτι σε χρώμα; Θα ήθελα να βάλω κάτι στο λαιμό, τι χρώμα θα προτείνατε; Καλσόν τέτοια εποχή φοριέται η όχι; Είμαι 35 ετών. Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου θα ταιριάζει τέλεια με μαύρες κλασικές μαύρες γόβες. Σίγουρα απέφυγε το καλσόν και μπορείς να κρατήσεις ένα χρωματιστό τσαντάκι ίσως μπορντώ, κόκκινο ή μπλε. Προτίμησε καλύτερα να μη βάλεις κοσμήματα γιατί μαζί με το ριγέ φόρεμα και το σατέν μπολερό, το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό.

Ερώτηση
Γεια σας. Ονομάζομαι Κωνσταντίνα. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ενα γάμο που έχω να πάω τέλος Οκτώβρη.
Έχω ένα μακρύ μπορντό φόρεμα, και σκέφτομαι να το βάλω με μπεζ μπολερό και μπεζ γόβες. Είναι σωστή επιλογή; Τι να βάλω για πανωφόρι; Σακάκι λευκό;

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου είναι πολύ σωστή επιλογή για γάμο αυτήν την περίοδο. Τώρα για τις γόβες είμαστε σύμφωνες σε μπεζ χρώμα αλλά το πανοφώρι θα κάνει πολύ …σετ αν είναι και αυτό μπεζ. Δεν ξέρουμε ακριβώς το
στιλ του φορέματος, αλλά ένα κοντό σακάκι θα του πήγαινε πολύ αλλά όχι σε λευκό. Προτίμησε το σε μαύρο και δώσε λάμψη στο outfit σου με χρυσά κοσμήματα στο λαιμό ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Read More

And More