STYLING TIPS: Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις δικές σου ερωτήσεις!

Θέλεις να μάθεις πως να φορέσεις μια καινούρια τάση ή πως να συνδυάσεις σωστά ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου;
Έχεις ερωτήσεις σε σχέση με τη μόδα και το στιλ; Τα κορίτσια της μόδας του Τlife είναι εδώ για σένα!

Όποια απορία και αν έχεις μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Την άλλη Κυριακή γίνομαι νονά σε ενα πανέμορφο κοριτσάκι……αφού γύρισα όλα τα μαγαζιά και δεν με κάλυπτε τίποτα από φουστάνι αποφάσισα να πάρω παντελόνι…..πήρα λοιπόν μια καταπληκτική παντελόνα από δαντέλα σε μπεζ /ζαχαρί χρώμα. Το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι δεν ξέρω με τι να το συνδυάσω από πάνω (μπλούζα) και από κάτω (παπούτσια)
Ζητάω επειγόντως ένα χέρι βοηθειας!

Απάντηση

Θα σου προτείνουμε να κάνεις ένα total look σε στο εκρού της παντελόνας σου που θα είναι πολύ εντυπωσιακό. Ιδανικά θα μα ς άρεσε να τη συνδυάσεις με ένα bustier είτε strapless ή με λεπτές τιράντες και ένα μακρύ, εκρού blazer. Oλοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και μια τσάντα-φάκελο σε nude ή χρυσή απόχρωση που θα του πηγαίνουν πολύ

Ερώτηση
Καλημέρα κ πάλι! Για ακόμη μια φορά θα εμπιστευτώ τη γνώμη σας! Σας είχα στείλει πριν μέρες αυτά εδώ τα παπούτσια.
/

Και βεβαίως έγιναν δικά μου! Τα ερωτεύτηκα με το που τα φόρεσα! Αυτή τη φορά λοιπόν θέλω να μου πείτε αν ταιριάζουν με το παρακάτω φόρεμα που έχω επίσης βάλει στο μάτι ή με την φούστα!

//

Ποιό από τα δύο λέτε εσείς; ( Αν και εγώ κλείνω στο φόρεμα). Σας ευχαριστώ ακοοοομα μια φορά!

Απάντηση
Φίλη μας τα πέδιλά σου πάνε περισσότερο με την φούστα. Συνδύασέ τα με ένα tshirt και statement κολιέ ή με ένα τοπ που θυμίζει lingerie και χρυσά λεπτά δαχτυλίδια και κολιέ. Με το φόρεμα δεν ταιριάζουν τόσο γιατί έχει πολύ girly ύφος ενώ τα πέδιλα είναι πιο sexy και θηλυκά!

Ερώτηση
Καλησπέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας..
Στις 30/5 παντρεύομαι με πολιτικό γάμο. Θα είναι κλειστός (15 άτομα) και εγώ στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης. Θα ήθελα να μου προτείνετε τι να φορέσω (ρούχα, παπούτσια, μαλλιά). Λόγω της κατάστασής μου δεν έχω τις αντοχές να ψαξω πολύ για φόρεμα, οπότε αν μου προτείνατε 2-3 μαγαζιά θα με εξυπηρετούσατε πολύ (μένω Θεσ/νικη). Να σημειώσω επίσης πως θα προτιμούσα το φόρεμα να το συνοδεύσω με σανδάλια. Το ύψος μου ειναι 1,65 και τα κιλά μου 62 προς το παρόν!! Ευχαριστώ!!

Απάντηση
Φίλη μας λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης σου θα σου προτείναμε κάτι άνετο αέρινο οπως το φόρεμα που σου στέλνουμε στην φωτό. Θα το συνδυάσεις με σανδάλια σίγουρα σε μεταλιζέ απόχρωση και ίσως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια χρυσά. Τώρα που θα βρεις κάτι τέτοιο στην Θεσσαλονίκη, σίγουρα στο πολυκατάστημα Αttica που έχει αρκετά brands, αλλά και στα παρακάτω Fena, Somma, Bloom. Καλή επιτυχία!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Στα μέσα Μαίου γινομαι νονά. ‘Εχω αγοράσει ένα εφαρμοστό φόρεμα με ανάγλυφο ύφασμα στο χρώμα της μέντας, αλλά στην πολύ ανοιχτή απόχρωση. Τι παπούτσι μου προτείνετε; Σκεφτόμουν γόβα σε παστέλ κίτρινο ή ανοιχτό καμηλό ή ταμπά πέδιλο, θέλω να αποφύγω τις nude γόβες, θα φορέσει η μητέρα. Επίσης με τι αξεσουάρ(τσαντάκι,clutch) να το συνδυάσω αυτό που μου προτείνετε; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Σε γενικές γραμμές μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός διαφορετικών παστέλ αποχρώσεων, οπότε θα μπορούσες να ταιριάξεις το φόρεμα σου με ένα ζευγάρι κίτρινες γόβες και ένα εκρού ή nude clutch. Eναλλακτικά, θα μας άρεσε επίσης με γόβες ή πέδιλα και τσάντα σε μεταλλική απόχρωση, χρυσή ή ασημί.


Γόβες Mourtzi 99,00 €- Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Eρώτηση
Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας…έχω πάρει μια φούστα λιλά σκούρο και από πάνω ένα μπλουζάκι άσπρο με ένα φερμουάρ μπροστά..μ αρέσει πολύ..τι να βάλω από πάνω και με τι παπούτσι να το συνδυάσω;

Απάντηση
Σε παπούτσι θα μπορoύσες να βάλεις λευκή ή nude γόβες ή πέδιλα και από πάνω κάποιο leather jacket στο χρώμα της άμμου ή γκρι ή της μόκας, δες και στην φωτο που σου στέλνουμε.

Ερώτηση
Γεια σας! Με λένε Φένια και είμαι 14 χρονών και σε λίγο καιρό μπαίνω στα 15. Κάνω ένα πάρτυ γενεθλίων μαζί με μία άλλη κοπέλα. Θέλω να φορέσω κάτι σε χρώμα μπλε ή γήινο χρώμα. Είμαι 57 κιλά και έχω ύψος 1,80. Τι να φορέσω; Θέλω κάτι σε παντελόνι, μπλούζα και παπούτσι αλλά δεν ξέρω τι. Αυτό το πάρτυ είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φένια θα σου προτείνουμε να κάνεις ένα μοντέρνο και φρέσκο look για να ταιριάζεi και με την ηλικία σου. Αφού προτιμάς τα παντελόνια, θα μας άρεσε πολύ ένα outfit με ψηλόμεσο παντελόνι -στενό ή και loose, ένα cropped top και sneakers ή oxfords. Παρακάτω σου έχουμε και φωτό για να πάρεις ιδέες. Καλή επιτυχία!

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια του TLife! Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας. Είμαι 19 χρονών και γίνομαι νονά.Επέλεξα να να φορέσω μια μακριά μαύρη φούστα η οποία δεν είναι ψηλόμεση και στο ένα πλάι έχει ένα σκίσιμο όχι πολύ μεγάλο.Από επάνω επέλεξα να φορέσω ένα μαύρο κορμάκι (βισκόζ ύφασμα) το οποίο είναι αμάνικο και κλειστό από μπροστά και έχει ανοιχτή πλάτη (όχι πάρα πολύ) και έχει ένα φιογκάκι άσπρο με μαύρα σχέδια. Για παπούτσια επέλεξα φλατ μπαλαρίνες οι οποίες είναι λίγο μυτερές από μπροστά και έχουν ένα λεπτό λουράκι στον αστράγαλο τα οποία είναι λίγο ιδιαίτερα στο χρώμα,από την μέση του παπουτσιού μέχρι μπροστά είναι μπλε και από την μέση και πίσω είναι μαύρα.Μήπως ήταν λάθος που πήρα παπούτσια τα οποία έχουν μπλε ενώ το κορμάκι έχει άσπρο φιόγκο; Και με τι είδους και τι χρώμα κοσμήματα να το συνδυάσω;

Απάντηση
H αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζουν πολύ αλλά μήπως ο φιόγκος αφαιρείται και έτσι μείνει όλο το σύνολο σου μαύρο και προσθέσεις τα παπούτσια σου που έχουν μαύρο-μπλε; Αλλιώς θα πρέπει ίσως να αλλάξεις τα παπούτσια σου και να τα πάρεις μονόχρωμα.
Η ένσταση μας είναι ότι ενώ είσαι μία πολύ μικρή κοπέλα επέλεξες ενα μαύρο σύνολο για μία τέτοια περίσταση που θα μπορούσες να βάλεις κάτι πιο girly και ανοιξιάτικο που ταιριάζει πολύ και στην περίσταση και στην ηλικία σου.

Read More

And More