“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

‘Εχεις απορίες σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σε κατατοπίσουν…

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντηση σου!

Ερώτηση
Καλησπέρα στιλάτα κορίτσια του Tlife..Θα ήθελα ξανά την βοήθειά σας. Το καλοκαίρι βαπτίζω ένα κοριτσάκι και η βάπτιση θα γίνει βράδυ. Αγόρασα ένα φόρεμα με ριγέ μπούστο και μπεζ δαντέλα στην φούστα και θα ήθελα να μου προτείνετε με τι παπούτσια και αξεσουάρ θα μπορούσα να το συνδυάσω. Επιπλέον αν είναι δυνατόν χτένισμα και μακιγιάζ για αυτή την ιδιαίτερη περίσταση. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..!

/

Απάντηση
Πολύ ωραίο το φόρεμα σου, θα σου προτείνουμε να το ταιριάξεις με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules που είναι πολύ δυνατή τάση φέτος στα παπούτσια( δες και αυτά που σου προτείνουμε παρακάτω). Ολοκλήρωσε το look σου με ένα χρυσό bracelet και ένα μικρό clutch και απόφυγε τα πολλά, βαριά κοσμήματα για να μην βαρύνεις και το σύνολο σου.


Δερμάτινα mules 99 €- Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας. Καταρχάς συγχαρητήρια για τη στήλη σας, την παρακολουθώ καθημερινά και μου αρέσει πολύ!
Θα ήθελα τη βοήθειά σας σ’ ένα θέμα styling. Έχω ένα γάμο τέλη Ιουλίου. Έχω ένα φόρεμα μάξι -χωρίς να καλύπτει τελείως τη φτέρνα- με το τελείωμά του ελαφρύ κλός, σε χρώμα βαθύ μπλε της νύχτας. Είναι με τιράντες λεπτές, βελούδο μπροστά στο στήθος στρογγυλεμένο και η πλάτη χιαστί παλι βελούδινο το ύφασμα. Από τη μέση και κάτω είναι σατέν λεπτό-ίσως και μετάξι (δεν μπορώ να το ξεχωρίσω γιατί μου το έχουν στείλει από εξωτερικό).
Η ερώτησή μου είναι αν ταιριάζει για καλοκαίρι ή είναι περισσσότερο χειμωνιάτικο; Μ’ αρέσει πολύ επάνω μου. Και με τι παπούτσι θα πήγαινε; Ασημί ή λευκό; Πέδιλο η γόβα; Και τσαντάκι στην ίδια απόχρωση;
Θα ήθελα μια βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας μπορεί να σε απογοητεύσουμε λίγο αλλά θα σε συμβουλεύσουμε να προτιμήσεις να φορέσεις κάτι άλλο για τη συγκεκριμένη περίσταση. Το φόρεμα σου ακούγεται ωραίο αλλά το σκούρο μπλε χρώμα- ειδικά σε βελούδο που έχει στις λεπτομέρειες του θυμίζει πολύ χειμώνα. Κράτησε τo maxi στιλ που είναι ωραία λύση για καλοκαίρι αλλά διάλεξε το σε ένα πιο φωτεινό χρώμα και σίγουρα σε ένα πιο αέρινο ύφασμα.

Ερώτηση
Γεια σας. Πήρα το φόρεμα που σας στέλνω και δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω κάτι στο λαιμό (και τι ..) ή να επιλέξω μακριά σκουλαρίκια… Θα το συνδυάσω με μπεζ παπούτσια. Να σας πω οτι είμαι 47 ετών και θα το φορέσω σε βραδινή δεξίωση.
Ευχαριστώ.

/

Απάντηση
Και τα δύο θα του ταίριαζαν εφόσον το φόρεμα σου είναι strapless, εμείς όμως ψηφίζουμε ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια που αν χτενίσεις και τα μαλλιά σου σε ένα σινιόν ή ponytail το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό. Ρίξε μια ματιά και σε αυτά που σου προτείνουμε παρακάτω.


Σκουλαρίκια σε χρυσό χρώμα 44,60 € -Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας! Θα φορέσω κόκκινο με μαύρα πουά μακρύ φόρεμα. Τι χρώμα θα μπορούσα να βάψω τα νύχια μου εκτός από κόκκινο;

Απάντηση
Το φόρεμα σου ακούγεται αρκετά έντονο και εντυπωσιακό. Για να μην επιβαρύνεις λοιπόν επιπλέον το look σου φρόντισε το υπόλοιπο styling σου να το κρατήσεις σε ήπιους τόνους. Όσο για το χρώμα των νυχιών σου προτίμησε μια διακριτική nude απόχρωση.

Ερώτηση
Γεια σας. Έχω να πάω σε έναν γάμο και έχω αγοράσει μια ολόσωμη φόρμα μαύρη με μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη και χρυσή εγκράφα στη μέση. Θα ήθελα να ρωτήσω με τι παπούτσια και τσαντάκι θα μπορούσα να το συνδυάσω. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Θα συ προτείναμε να συνδυάσεις τη φόρμα σου με ένα πολύ εντυπωσιακό και sexy ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα που θα δώσουν και συνέχεια στη φόρμα και θα επιμηκύνουν τη σιλουέτα σου (δες παρακάτω τις προτάσεις μας) και να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με ένα χρυσό clutch. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις την τσάντα σου σε nude, λευκό, εμπριμέ ή και με animal prints που θα δώσει επιπλέον ενδιαφέρον στο look.

Μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα 119 € – Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θέλω την βοήθειά σας επειγόντως! Ονομάζομαι Ελένη, είμαι 20 χρονών, 1,65, 50κιλά (έχω σωματότυπο αχλάδι) και είμαι μελαχρινή. Η μεγάλη μου αδερφή παντρεύεται στις 27 Σεπτεμβρίου και θέλω να βάλω ένα strapless maxi φόρεμα. Έχω βρει σχέδιο,θα το ράψουν στα μέτρα μου αλλά δεν έχω καταλήξει στο χρώμα! Θέλω να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών μου αλλά και με το μαύρισμα που θα έχω κάνει. Να σας πω επίσης ότι από τακούνια μπορώ μέχρι 10 πόντους, καθώς έχω πρόβλημα με τον αχίλειο τένοντα! Τέλος,τι αξεσουάρ και παπούτσια να βάλω; Please help…

Απάντηση
Ελένη σύμφωνα με τις περιγραφές σου πιστεύουμε πως θα σου πήγαινε πολύ μια nude απόχρωση, αλλά και ένα φωτεινό κοραλί θα ήταν πολύ εντυπωσιακό. Αν σου αρέσει το πράσινο θα μπορούσες επίσης να σκεφτείς το χρώμα της μέντας που είναι πολύ τάση. Τώρα όσον αφορά στα παπούτσια, μπορείς να βρεις πολύ ωραία πέδιλα χωρίς το ύψος τους να ξεπερνάει τους 10 πόντους. Διάλεξε τα πολύ λεπτά και διακριτικά και ολοκλήρωσε το look σου με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια ανάλογα με το χρώμα που θα επιλέξεις τελικά στο φόρεμα σου. Όταν καταλήξεις τελικά στο χρώμα, μπορείς αν θέλεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες στο styling σου!

Read More

And More