“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Αν κάτι απολαμβάνουμε είναι το να βρίσκόμαστε δίπλα σου και να σε βοηθάμε να παίρνεις στιλιστικές αποφάσεις ή ιδέες για το πως να φορέσεις σωστά τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου.

Ιδέες για συνδυασμούς, χρώματα, αξεσουάρ και για ο,τι άλλο μπορεί να σε προβληματίζει μη διστάσεις λοιπόν να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατόν θα σου δώσουμε όλες τις απαραίτητες λύσεις και tips!

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια..Πολύ χαίρομαι που σας βρήκα γιατί πραγματικά σας χρειάζομαι.
Το άλλο Σάββατο 8 Νοεμβρίου παντρεύεται ο πρώτος μου ξάδελφος και δε ξέρω τι να κάνω. Έχω ένα ωραίο μαύρο φόρεμα αμάνικο με συνδυασμούς υφασμάτων (παγιέτα η φούστα και από πάνω ένα λεπτεπίλεπτο ύφασμα σαν τούλι, ο ργαντζα, δε ξέρω πως το λένε). Να φορέσω μαύρες γόβες σουέντ ή κάτι άλλο; Και από πάνω τι να βάλω; Κάνει κρύο. Καμπαρντίνα ή δερμάτινο κοντό για πιο ροκ κατάσταση; Και καμπαρντινα τι χρώμα; Μαύρη ή του πάγου-μπεζ; Α, και κάτι ακόμη…αν δε μπορέσω να βάλω ψηλοτάκουνα τι άλλη επιλογή έχω..παρακαλώ απαντήστε μου.
Ευχαριστώ…

Απάντηση
Φίλη μας εχεις 2 επιλογές για το φόρεμα που θες να βάλεις: Η μία είναι να το συδυάσεις με γόβες δερμάτινες και καμπαρντίνα και η δεύτερη με ένα ζευγάρι booties και δερμάτινο μπουφάν για πιο ροκ αποτέλεσμα (αν πιστεύεις ότι μπορείς να εμφανιστείς κάπως έτσι σε αυτό το κάλεσμα). Όμως και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει αν βάλεις λίγο τακούνι αλλιώς το φόρεμα δεν θα έχει καθόλου στιλ.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Προσπαθώ να ορίσω το στιλ και το ύφος του γάμου μου (Μάιος 2015, ηλικίες 31 και 33) καλύπτοντας τις ροκ προτιμήσεις μας. Είμαι θετική για ένα ροκ – εντ -ρολ 50s νυφικό με χρωματιστά νυφικά παπούτσια ή ανοιξιάτικα μποτάκια. Οπότε, που μπορώ να βρω στην Ελλάδα ροκαμπίλι νυφικά για αγορά που να μην ξεπερνάνε τα 1000 ευρώ;
Και αν το βρω, πως πρέπει να ντυθεί ο γαμπρός (μακριά μαλλιά) ώστε να είμαστε ταιριαστοί μεταξύ μας;
Ευχαριστώ, Αμάντα

Απάντηση
Φίλη μας καλησπέρα! Πολύ ωραίο το στιλ που θες να ακολουθήσεις για το γάμο σου, θα μπορούσες μια και έχεις πολύ καιρό μπροστά σου να ψάξεις για κάποιο vintage νυφικό που θα έχει το 50’ς original look που θες ή στην Αμερικάνικη αγορά στο κέντρο της Αθήνας ή μετά να βρεις ένα σχέδιο που σου αρέσει (ψάχνοντας στο internet) και να ράψεις κάτι που θα σε καλύπτει απόλυτα.Τώρα για τον γαμπρό το δικό σου στιλ είναι αυτο που θα ορίσει και το δικό του, οπότε σε πρώτη φάση πρέπει να κανεις μία έρευνα για το δικό σου νυφικό.

Ερώτηση
Γεια σας! Έχω αγοράσει μία ψηλόμεση φούστα κλος μέχρι την μέση της γάμπας και την έχω συνδυάσει με μπούστο.Τι πανωφόρι μου προτείνετε να συνδυάσω; Αν είναι μακρύ θα πρέπει να καλύπτει την φούστα; Και αν είναι κοντό πρέπει να είναι αρκετά κοντό, στο ύψος της μέσης;

Απάντηση
Γειά σου φίλη μας. Ιδανικά το πανοφώρι που θα βάλεις με αυτή την φούστα θα πρέπει να είναι κοντό και να καταλήγει στην μέση σου. Μπορείς να διαλέξεις και ένα με ζώνη ωστε να αναδείξεις την φούστα σου και να φαίνεται και πιο σωστή η σιλουέτα σου.

Ερώτηση
Γεια σας, θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι μποτάκια καθημερινά αλλά δεν ξέρω σε τι ύψος να τα πάρω ωστε να μη μου κόβουν το πόδι. Είμαι 1.68 και 60 κιλά. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Γειά σου φίλη μας, για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα θα πρέπει να δοκιμάσεις τα μποτάκια σου με μία φούστα για να καταλάβεις ποιο ύψος σε κολακεύει. Μπορεί να σου πηγαίνει το ύψος που τελειώνει ακριβώς στον αστράγαλο ή αυτό που καταλήγει πιο ψηλά-στην μέση της γάμπας- και στις δύο περιπτώσεις θα δεις και θα αποφασίσεις.

Ερώτηση
Γεια σας, θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση πάνω στον τομέα του ντυσίματος. Έχει λίγο διάστημα που κατέληξα στο οτι το στιλ μου είναι τα μακριά φορέματα. Νιώθω πιο άνετα με αυτά και με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα οτι φοριούνται όλες τις εποχές. Η ερώτησή μου είναι τι να φοράω από πάνω; Με μακρύ παλτό θα φαίνεται άσχημα. Το φθινόπωρο και την άνοιξη τα φοράω με δερμάτινο σακάκι αλλά το χειμώνα; Έχω ένα μαύρο κοτλέ σακάκι που ψηλοταιριάζει, καλό είναι;

Απάντηση
Γειά σου φίλη μας, τα μακριά φορέματα είναι πολύ καλή επιλογή για όλο το χρόνο και μας αρέσουν πάρα πολύ. Τώρα για το πανοφώρι που πρέπει να τα συνδυάσεις ιδανικά είναι τα κοντά σε μήκος π.χ. biker jackets, cardigans με ζώνη, σακάκια τύπου Chanel αλλά και blazers, ανάλογα το στιλ του φορέματος σου και το που θες να πας.Το κοτλέ σου σακάκι δεν είναι κακή επιλογή για πρωί, σε συνδυασμό με μία ζώνη και flat boots.

Ερώτηση
Καλησπέρα, πρόκειται να ταξιδέψω για 4 ημέρες στην Φλωρεντία. Έχω να παρευρεθώ σε 3 event.
Ένα coctail στις 5 το απόγευμα, δείπνο στις 8 και μισή την ίδια μέρα, και μεσημεριανό την επόμενη. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να πάρω πολλά πράγματα μαζί μου. Για το δείπνο έλεγα να φορέσω: Ένα φόρεμα γκρί-ανθρακί midi, lycra στενό και σικάτο, το οποίο έλεγα να το φορέσω με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες λουστρίνι (Αlexander Μcqeen) με χρυσή μύτη.
Δεν είμαι σίγουρη όμως αν ταιριάζει το χρώμα του φορέματος με το χρυσό του παπουτσιού εσείς τι λέτε?
Για το coctail έλεγα να βάλω μία φόρμα ολόσωμη στο χρώμα της άμμου, σατέν με τα ίδια παπούτσια
Επίσης έχω ένα Μanoush πράσινο midi φόρεμα αρκετά χαρούμενο που θα μπορούσα να βάλω αλλά θα πρέπει να πάρω χρυσά παπούτσια μαζί μου. Έχω μπερδευτεί βοήθεια παρακαλώ!
Ευχαριστώ, Άννα

Απάντηση
Φίλη μας μην αγχώνεσαι τα έχεις σκεφτεί πολύ ωραία τα σύνολά σου. Τα παπούτσια σου παρόλο που έχουν την χρυσή λεπτομέρεια ταιριάζουν και με τα 2 ρούχα που σκέφτεσαι να τα βάλεις, απλά και στις 2 περιπτώσεις θα πρέπει να προσθέσεις λίγο χρυσό σε κόσμημα όπως σκουλαρίκια ή κολιέ για να έχεις μια ωραία ισορροπία.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι η Άννα και θα ήθελα την βοήθειά σας…είμαι 19 χρονών και την Παρασκευή 14 Νοέμβρη θα βγω για τα γενέθλια μου (θα ειναι εκεί και αυτός που μου αρέσει). Είμαι 79 κιλά και έχω ύψος 1,68…τι θα μου προτείνατε να φορέσω; Υ.Γ. Πάντα καταλήγω σε μαύρο

Απάντηση
Γειά σου Αννα! Το μαύρο δεν ειναι καθόλου άσχημο αρκεί στα γενέθλια σου να μην είναι σε total look. Για παράδειγμα θα μπορούσες να συδνυσεις μία ωραία φούστα που αρέσει και στα αγόρια με ένα ”χαρούμενο t-shirt και ένα κολιέ ή ένα παντελόνι που σε κολακεύει. Εναλλακτικά μπορείς να πας στην λύση του φορέματος. Θα μας άρεσε ένα μαύρο με χρωματιστό κολιέ και παπούτσια σε έντονο χρώμα, ή ακόμη καλύτερα να διαλέξεις ένα κόκκινο ή ένα πράσινο ή ένα χρώμα που σου πάει και να το συνδυάσεις με μαύρα μποτάκια για πιο ροκ ύφος.

Read More

And More