NEW SEASON: Ελαφριά πλεκτά, ανοιξιάτικα παλτό και μπότες. Ό, τι χρειάζεσαι αυτήν την εποχή!

Οι ανοιξιάτικες συλλογές άρχισαν να φτάνουν στα μαγαζιά. Οι θερμοκρασίες και ο καιρός όμως σε αναγκάζουν ακόμα να φοράς κάτι που σε προστατεύει από το κρύο. Η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα συνδύασε τις δύο προηγούμενες προτάσεις και σου συγκέντρωσε για ακόμα μια φορά τα πιο hot κομμάτια της αγοράς. New season μεν, ζεστά δε…

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της σε πλεκτά, πανωφόρια και μπότες!

/
Τα πρώτα ελαφριά πλεκτά της άνοιξης είναι εδώ! Εντόπισε αυτό που σου ταιριάζει και φόρεσέ το με skinny jeans ή κολάν και biker boots, με μίνι φούστα και sneakers αλλά και με μια midi φούστα και ψηλοτάκουνες γόβες για για ένα chic και άνετο look.

Kάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Σε γήινες ή παστέλ αποχρώσεις, με ladylike ή sporty χαρακτήρα, μονόχρωμα ή με prints, είναι μόνο μερικά από τα στιλ σε πανωφόρια που θα βρεις αυτή τη σεζόν στην αγορά για να διαλέξεις αυτό που θα προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Kάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Ψηλοτάκουνα ή φλατ, με κορδόνια ή χωρίς, τα ankle boots αποτελούν “must have” για και για την ανοιξιάτικη σεζόν. Εδώ θα βρεις τα ωραιότερα της αγοράς για να επιλέξεις το ζευγάρι που θα ολοκληρώσει ιδανικά τα νέα σου looks!

Kάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More