Crop-tops, shorts και ψηλά τακούνια: Τα πιο sexy items της αγοράς στις βιτρίνες του TLIFE!

Ο καιρός αλλάζει και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτή για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με ολοκαίνουρια fashion items!

Η fashion editor τoυ TLIFE Σοφία Σούζα συγκέντρωσε για εσένα τα τρία πιο hot κομμάτια μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν είναι άλλα από τα crop-tops, τα shorts και τα high heels, για να ρίξεις μια ματιά και να αποφασίσεις πριν πας για ψώνια. Γιατί όλες μας θέλουμε να είμαστε πραγματικά sexy!


Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Τα crop-tops είναι το απόλυτο must-have του καλοκαιριού! Επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει και συνδύασε το με ψηλόμεσες φούστες ή παντελόνια, θηλυκά cardigans και φίνα σορτς, για classy αλλά και μοντέρνα looks.

Κάνε “κλικ” πάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Τα σορτς είναι από τα πιο sexy items της γκαρνταρόμπας μας. Ψηλόμεσα, denim, με prints ή μονόχρωμα.
Άσε το σορτς να θέσει τους βασικούς όρους του παιχνιδιού και παίξε με τις στιλιστικές σου επιλογές. Φόρεσε το με απλά tops, sneakers ή μπαλαρίνες για να ισορροπήσεις τα looks σου.


Κάνε “κλικ” πάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Στιλέτο ή όχι, σε έντονο ή ουδέτερο χρώμα, απλά ή περίτεχνα, τα ψηλά τακούνια μπορούν να μεταμορφώσουν εξ’ ολοκλήρου ένα looκ. H Σοφία έκανε για σένα μια επιλογή με κάποια από τα πιο εντυπωσιακά που είδε στην αγορά για να διαλέξεις το σωστό για σένα.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More