SUMMER FUN: Σινεμά, συναυλία ή για ποτό; Τι να φορέσεις ανάλογα με την περίσταση!

Καλοκαίρι! Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και μαζί τους και η διάθεσή μας για περισσότερες εξόδους. Στην ατζέντα μας έχουμε ήδη σημειώσει τις συναυλίες που θέλουμε να παρακολουθήσουμε, τα θερινά σινεμά είναι μια από τις αγαπημένες μας επιλογές αλλά και οι βόλτες για ποτό με τους φίλους μας γίνονται όλο και πιο συχνές. Τι φοράμε όμως;

Η fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα, είναι και πάλι εδώ για να σου δώσει έμπνευση να δημιουργήσεις τα τέλεια looks για κάθε σου δραστηριότητα. Μετά από έρευνα αγοράς συγκέντρωσε για σένα τα ωραιότερα fashion items της αγοράς για να ρίξεις μια ματιά πριν βγεις για shopping και σου προτείνει ιδέες για το πως να τα σετάρεις ανάλογα με την περίσταση.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της…

/
Για ένα βράδυ με τον αγαπημένο σου ή τις φίλες σου στο σινεμά, σου προτείνουμε ένα casual στιλ με ρούχα και αξεσουάρ που μπορούν να δώσουν στην εμφάνισή σου ενδιαφέρον και chic ύφος!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Denim κομμάτια, χαλαρά tops, άνετα flats και boho αξεσουάρ! Για να είσαι πάντα stylish και άνετη ακόμα και στις συναυλίες που ανυπομονείς να παρακολουθήσεις!


Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Για τις εξόδους σου για ποτό προτίμησε ρούχα με prints, αξεσουάρ σε έντονα χρώματα και sparkling κοσμήματα! Ρούχα που αναδεικνύουν τις καμπύλες και σου προσφέρουν sexy διάθεση για εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More