FASHION Q&A: Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling!

Ποιες είναι οι τάσεις της νέας σεζόν; Πως μπορείς να φορέσεις τα ρούχα που επέλεξες με τον καλύτερο τρόπο; Είναι σωστή η στιλιστική επιλογή που έχεις κάνει; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Αν θέλεις κι εσύ να ρωτήσεις ο,τιδήποτε σε σχέση με τη μόδα, επικοινώνησε στέλνοντας την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr!

Ερώτηση
Γεια σας, είμαι καλεσμένη σε γάμο φίλων και σκέφτομαι να φορέσω αυτό το φόρεμα. Είμαι 1,55 και 54 κιλά, λίγο γεματούλα στην περιφέρεια. Είναι ταιριαστό για την περίσταση και με τι παπούτσια/ τσάντα να το συνδυάσω; Ξέχασα να σας γράψω ότι ο γάμος γίνεται τέλη Μαίου βράδυ.
Ευχαριστώ πολύ!

/
Απάντηση
Είναι πολύ ταιριαστό το φόρεμα για την περίσταση και θα σε κολακεύει πολύ. Πρόσθεσε χρώμα στο σύνολο με ένα ζευγάρι μωβ ή μπορντό πέδιλα και κράτησε ένα clutch στο χρώμα της πούδρας. Αν έχεις μακριά μαλλιά θα ήταν ωραία να τα πιάσεις και να αφήσεις το πάνω μέρος του φορέματος να κλέψει την παράσταση ενώ από κοσμήματα απόφυγέ τα για να μην γίνει busy το σύνολο σου- ίσως μόνο ένα ζευγάρι διακρτιτικά σκουλαρίκια ή δαχτυλίδι.

Ερώτηση
Την Ανάσταση στις 11/4 θέλω να φορέσω ένα μαύρο φόρεμα που είναι μέχρι το γόνατο, πολύ στενό, μακρυμάνικο με βαθύ ντεκολτέ!!! Έχω μαύρο πέδιλο και γόβες nude μυτερές οι οποίες δεν ειναι πολύ ψηλές και στρογγυλές που είναι αρκετά ψηλές!!! Δεν ξέρω επίσης τι να βάλω για πανωφόρι…έχω δερμάτινο, σακάκι μαύρο και μπεζ!! Τι μου προτείνετε…;;;;
Θέλω να είναι σικάτο αλλά όχι συντηρητικό…είμαι 25 χρόνων!!

Απάντηση
Το φόρεμα σου πάει πολύ με πέδιλα και jacket αλλά δεν ξέρουμε τι καιρό θα έχει εκείνο το βράδυ για να σου πούμε με σιγουριά να τα συνδυάσεις έτσι. Aν κάνει κρύο φόρεσε γόβες αλλά όχι στρογγυλές μπροστά- μυτερές κλασικές μαύρες ή nude. Για την ηλικία σου αυτή η εμφάνιση είναι οk για το βράδυ της Ανάστασης.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Είμαι 18 ετών και το καλοκαίρι είμαι καλεσμένη στο γάμο της αδερφής του αγοριού μου. Θέλω να φορέσω αυτό το playsuit που σας επισυνάπτω παρακάτω, με τα συγκεκριμένα παπούτσια.Το πρόβλημα είναι όμως με τι clutch να τα συνδυάσω μιας και όλη η εμφάνιση κυμαίνεται σε nude και gold. Ευχαριστώ!

/

Απάντηση
Φίλη μας δώσε χρώμα στο nude σύνολό σου με ένα χρωματιστό κολιέ και ένα χρωματιστό clutch. Σου στέλνουμε και φωτό να δεις και να πάρεις ιδέες.

//

Eρώτηση
Γεια σας! Είμαι 29 ετών και έχω ένα γάμο στις 2 Μαίου. (Πότε πήγαν και το έβαλαν?!?! δεν έχω τι να βάλω!). Έχω δύο προβληματισμούς. Πρώτον, αν φοριέται ακόμα ψηλοτάκουνο μαύρο μποτάκι με χρυσό φερμουάρ και δεύτερον, σε περίπτωση που έβαζα αυτό το μποτάκι, με τι θα μπορούσε να συνδυαστεί για να μην είναι πολύ χειμωνιάτικο; Φόρεμα ή κάποιο κολάν με ανοιξιάτικο πουκαμισάκι για παράδειγμα; Επιπλέον, από πάνω τι θα μπορούσα να βάλω; (Πολλές ερωτήσεις!) Λόγω περιορισμένων οικονομικών, θα ήθελα παρακαλώ να μου προτείνετε τις πιο οικονομικές λύσεις. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας η αληθεία είναι ότι το μαύρο μποτάκι ειναι χειμερινό για εκείνη την περίοδο και θα είναι λίγο εκτός. Για εμφάνιση σε γάμο θα σου προτείναμε να έχεις μία γόβα που είναι πιο safe και λίγο πιο ανοιξιάτικη επιλογή, με ένα φόρεμα και μπορείς με κάποιο κολιέ και ένα χρωματιστό clutch να ολοκληρώσεις το σύνολο σου.

Ερώτηση
Έχω ένα αμάνικο κυπαρισσί φόρεμα και θέλω να το συνδυάσω με πουκάμισο. Εκτός από λευκό χρώμα τι άλλο χρώμα θα ταίριαζε; Ευχαριστώ.

Απάντηση

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το στιλ του φορέματος για να σου πούμε με τι πουκάμισο και αν ταιριάζει με πουκάμισο, οπότε αν θελεις γράψε μας ξανά, με μία φωτό από το ρούχο σου και θα σου απαντήσουμε πολύ συγκεκριμένα.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας,
Είμαι 29 χρονών, 1,70, 62 κιλά με τα περισσότερα στο πάνω μέρος του σώματος (και τα εκνευριστικά ”’πλαινά” πιασίματα στην περιοχή της κοιλιάς) και πιο αδύνατα πόδια. Το καλοκαίρι γίνεται ο άντρας μου κουμπάρος και σκέφτομαι να αγοράσω τα πέδιλα που παραθέτω. Θα ήθελα να με συμβουλέψετε για το στιλ και το χρώμα του φορέματος που θα πρέπει να φορέσω καθώς και για το τσαντάκι που θα πρέπει να το συνοδεύει. Ελπίζω να με βοηθήσετε!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

/

Απάντηση
Mε ένα τόσο εντυπωσιακό παπούτσι θα πρέπει να φορέσεις ενα minimal chic φόρεμα σε cream απόχρωση και φίνα χρυσά κοσμήματα αλλιώς δεν θα έχεις ένα στιλάτο αποτέλεσμα δες και μια φωτό για το φόρεμα να εμπνευστείς.

/

Eρώτηση
Καλημέρα, ευχαριστούμε πολύ για τις πολύ ωραίες και πρωτότυπες συμβουλές που μας δίνετε! Στις 14 Απριλίου 2015 είμαι καλεσμένη στη βάπτιση του παιδιού της αδερφής του συντρόφου μου και σκέφτομαι να υιοθετήσω total white look με λευκό κοστούμι και λευκό μπλουζάκι ή πουκάμισο απο μέσα. Σκεφτόμουν να φορέσω γόβες βεραμάν με ένα τσαντάκι φάκελο χρυσό και χρυσά αξεσουάρ ή με γόβες nude, χρυσά αξεσουάρ και πιθανότατα τον χρυσό φάκελο. Θα ήθελα την γνώμη σας γενικότερα για το πως να συνδυάσω το total white look μου (αξεσουάρ και παπούτσι). Επίσης έλεγα να φορέσω ένα έντονο βυσσινί κραγιόν, χωρίς να επιβαρύνω το πρόσωπο μου με άλλο μακιγιάζ. Σημειωτέον οτι η βάπτιση είναι στις 12 το μεσημέρι, είμαι αρκετά μελαχρινή, κανονική στα κιλά μου και με ύψος 1.67. Θα εκτιμούσα πολύ να μου λέγατε τις ιδέες σας!

Απάντηση
Φίλη μας πολύ chic επιλογή για total white look θα ήταν με nude γόβες και χρυσά αξεσουάρ αντί για παστέλ για να γίνει πιο sophisticated. Όσο για το κραγιόν συμφωνούμε στο να τονίσεις τα χείλη σου αλλά μήπως η απόχρωση που μας περιγράφεις δεν ειναι πολύ ανοιξιάτικη; Δοκίμασε ίσως κάτι πιο φωτεινό π.χ. κόκκινο.

Read More

And More