SUMMER HOLIDAYS!!! Τι θα χρειαστείς στο νησί και τι όχι…

Καλοκαίρι, ήλιος,άμμος, θάλασσα… Η στιγμή που τόσο υπομονετικά περίμενες ήρθε και είσαι πανέτοιμη να ξεκινήσεις το ταξίδι σου για κάποιο νησί. Ή μήπως όχι;
Ήρθε λοιπόν και η ώρα να πακετάρεις και το άγχος σου χτυπάει και πάλι την πόρτα! Δεν χρειάζεται όμως να αγχώνεσαι ακόμα και για αυτό, τα πράγματα είναι απλά στις διακοπές: άνετα, ευκολοφόρετα ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να δείχνεις χαλαρή και sexy.

Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε για σένα ό,τι χρειάζεται να βάλεις στη βαλίτσα σου χωρίς να μεταφέρεις αδίκως ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σου. Ακολούθησε τις συμβουλές μας και όχι μόνο δεν θα σου λείψει τίποτα αλλά θα είσαι και super stylish αυτό το καλοκαίρι. Πάμε λοιπόν να τα δούμε…

ΚΑΦΤΑΝΙΑ Ή ΤΟΥΝΙΚ
Δεν υπάρχει τίποτα πιο κατάλληλο για τις διακοπές στο νησί από ένα καφτάνι. Είναι ένα τρομερά χρήσιμο item που μπορεί να φορεθεί πάνω από ένα παντελόνι σαν τοπ, πάνω από το μαγιό σου ή ένα σορτς.

ΠΑΡΕΟ
Με τα κατάλληλα δεσίματα μπορείς να το φορέσεις σαν τοπ, σαν φούστα αλλά και σαν φόρεμα. Δεν πιάνουν καθόλου χώρο στη βαλίτσα, μπορείς να τα βρεις σε υπέροχα prints και μπορείς να δημιουργήσεις με αυτά πολλά και εντυπωσιακά outfits!

ΦΘΑΡΜΕΝΑ DENIM ΣΟΡΤΣ
Aναμφίβολα ένα κομμάτι κλειδί για τη βαλίτσα των διακοπών. Με φανελάκια ή t-shirts, με το ολόσωμο μαγιό σου φορεμένο από μέσα σαν body ή και με ένα χαλαρό τοπ και τις ψηλές σου εσπαντρίγιες στη βραδινή σου βόλτα.

ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΙΟ
Μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί αλλά τις περισσότερες ώρες της ημέρας θα φοράς τα μαγιό σου. Επένδυσε λοιπόν σε πολλά μπικίνι αλλά και ολόσωμα μαγιό που θα μπορείς να τα φοράς και σαν τοπ με τις ψηλόμεσες maxi φούστες και παντελόνια σου.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ
Ενα ωραίο ζευγάρι γυαλιά ηλιου μπορεί αμέσως να αναβαθμίσει το look σου. Tα “cat eye”, τα μεγάλα κοκκάλινα τύπου 70’s αλλά και τα στρογγυλά αποτελούν αλάνθαστες επιλογές.

ΚΑΠΕΛΟ
Θα το χρειαστείς σίγουρα αφού θα είσαι όλη μέρα εκτεθειμένη στον ήλιο. Επιπλέον ενα ωραίο καπέλο μπορεί να χαρίσει πολύ στιλ στο look σου.

ΦΛΑΤ ΣΑΝΔΑΛΙΑ
Τα πλακόστρωτα σοκάκια δεν ενδείκνυνται για περπάτημα με τακούνια. Επέλεξε λοιπόν 1-2 ζευγάρια κομψά φλατ σανδάλια σε ουδέτερες αποχρώσεις που θα μπορείς να συνδυάσεις με όλα σου τα outfits.

TOPS
Μην παραλείψεις να πάρεις μαζί σου τα αγαπημένα σου t-shirts, φανελάκια και cropped tops που θα μπορείς να συνδυάσεις με το σορτς σου στην παραλία αλλά και με τις μακριές φούστες και παντελόνες σου. Για τις βραδινές σου εξόδους για φαγητό ή ποτό μπορείς να επιλέξεις κάποια μεταξωτά, αέρινα tops.

ΜΑΧΙ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΕΣ
Με εντυπωσιακά σανδάλια είναι ιδανικά για κομψές βόλτες στο νησί. Ταίριαξε τις maxi φούστες σου με απλά τοπ και μακριές αλυσίδες στο λαιμό ή πολλά βραχιόλια και δώσε boho-glam αίσθηση στο look σου.

ΧΡΥΣΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Τα χρυσά κοσμήματα ταιριάζουν πολύ στη μαυρισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα. Καλή επιλογή αποτελούν τα κοσμήματα με τυρκουάζ πέτρες ή κοράλια. Φόρεσε πολλά κολιέ μαζί για ένα εντυπωσιακό evening look.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΕΣ
Αέρινες και κομψές, μονόχρωμες ή με πολύχρωμα prints οι παντελόνες είναι τάση και ό,τι σου χρειάζεται για τις πιο stylish βραδινές εξόδους σου. Ταίριαξε τις με απλά φανελάκια και εντυπωσιακά κοσμήματα.

CARDIGAN Ή BLAZER
Επειδή στα νησιά φυσάει αρκετά και τα βράδια συνήθως έχει κρύο, μην παραλείψεις να προσθέσεις στη βαλίτσα σου ένα πανωφόρι. Θα το χρειαστείς σίγουρα!

ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ
-Όπως αναφέραμε και νωρίτερα τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι τελείως ακατάλληλα για διακοπές σε νησί. Αν θέλεις να φορέσεις κάτι διαφορετικό εκτός από φλατ, επέλεξε ένα ζευγάρι πλατφόρμες κατά προτίμηση από φυσικά υλικά όπως το σχοινί.

-Τα pencil φορέματα και φούστες. Οι διακοπές απαιτούν χαλαρότητα και άνεση και ένα στενό φόρεμα ή φούστα θα σε κάνει να δείχνεις υπερβολικά στιλιζαρισμένη.

-Skinny jeans. Για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω ένα skinny jeans δεν θα σε βολέψει στις διακοπές. Μπορείς όμως να το επιλέξεις σε loose γραμμή, όπως ένα boyfriend jeans.

Read More

And More