THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

Η Kate Moss φόρεσε ένα Saint Laurent look με βασικά κομμάτια ένα leopard dress και ένα μαύρο σακάκι. Ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Η Hailey Baldwin, αφού περπάτησε στο show τω Dolce & Gabbana, έκανε την εμφάνισή της στο after party του οίκου με ένα lace black dress που έφερε την υπογραφή του σχεδιαστικού διδύμου.

Η Winnie Harlow φόρεσε ένα athleisure look Versus Versace με printed φούστα και crop hoodie.

Η Nicole Richie επέλεξε ένα κίτρινο look σε συνδυασμό με ένα leopard coat από την προσωπική της συλλογή House of Harlow 1960.

H Sofia Vergara φόρεσε ένα strapless lace dress σε συνδυασμό με Christian Louboutin γόβες.

Η Kaia Gerber επέλεξε ένα ριγέ παντελόνι και ένα μαύρο τοπ και ολοκλήρωσε με strapy pumps.

H Alessandra Ambrosio σε μια εμφάνιση στο αεροδρόμιο προτίμησε ένα μπεζ track pants, ένα λευκό τοπ και μια Louis Vuitton bag.

Η Selena Gomez επέλεξε ένα light blue wrap top, ένα jeans και κόκκινα πέδιλα.

Η Emily Ratajkowski στο show του Dior επέλεξε ένα λευκό φόρεμα που έφερε την υπογραφή του οίκου.

Η Victoria Beckham φόρεσε ένα ημιδιάφανο τοπ και μια midi φούστα από την προσωπική της συλλογή.

H Claudia Schiffer έκανε την εμφάνισή της στο κατάστημα Colette στο Παρίσι με ένα pink dress, μαύρο καλσόν και γόβες.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

Read More

And More