THIS WEEK: Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Red carpet εμφανίσεις, stylish συνδυασμοί αλλά και φρέσκα casual looks. H εβδομάδα που μας πέρασε δεν μας απογοήτευσε καθόλου στιλιστικά, με μερικές από τις αγαπημένες μας celebrities να μας παραδίδουν για άλλη μια φορά μαθήματα στιλ.

Όπως συνηθίζουμε κάθε εβδομάδα, συγκεντρώσαμε τις πιο καλοντυμένες, σου τις παρουσιάζει και σου δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξεις την πιο καλοντυμένη.

Ποιά ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

/
Στο unite4 humanity event στο Los Angeles, η Emily Blunt εμφανίστηκε με ένα Peter Pilotto midi φόρεμα.

/
Στα Costume Designers Guild Awards στο Los Angeles η Naomi Watts φόρεσε ένα Altuzarra gown και ο συνδύασε με Ana Khouri κοσμήματα.

/
Στο ίδιο event η Emmy Rossum φόρεσε ένα Donna Karan Atelier gown.

/
Στο Seminole Spirit Exhibition Party στη Νέα Υόρκη η Behati Prinsloo εμφανίστημε με μια μαύρη ολόσωμη φόρμα και lace-up pumps.

/Σε εμφάνισή της στους δρόμους της Νέας Υόρκης, η Victoria Beckham φορούσε μια μαύρη zip-culotte με καμηλό τοπ και πανύψηλα platform shoes.

/
Στο Imitation Game press event στο Los Angeles η Keira Knightley φόρεσε ένα custom-made φόρεμα Alexander Lewis.

/
Στην πρεμιέρα της ταινίαςThe Gunman, η Charlize Theron φόρεσε ένα Halston Heritage gown και το ταίριαξε με ένα Emm Kuo clutch.

/
Στο SNL 40th Anniversary Special στη Νέα Υόρκη η Emma Stone φόρεσε ένα Dior φόρεμα.

/
Στο ίδιο event, η Dakota Johnson φόρεσε ένα μίνι φόρεμα κεντημένο με παγιέτες και ολοκλήρωσε το look της με ασημί πέδιλα και λευκό γούνινο jacket.

/
Στην πρεμιέρα της ταινίας Cinderalla στο φεστιβάλ Βερολίνου, η Cate Blanchett φόρεσε ένα custom-made Givenchy by Riccardo Tisci gown.

/
Στο ίδιο event η Lily James συνδύασε ένα Mary Katrantzou spring/summe2 2015 φόρεμα με Jimmy Choo πέδιλα.

/
Ενώ η Taylor Swift συνδύασε ένα Azzaro φόρεμα με Jimmy Choo πέδιλα.

Read More

And More