Θυμάσαι πως ήταν; Η στιλιστιική εξέλιξη της Gwyneth Paltrow!

Η Gwyneth Paltrow, μια αναμφισβήτητα πολύ όμορφη γυναίκα κατάφερε μέσα στα χρόνια να απασχολήσει όχι μόνο με τις υποκριτικές της ικανότητες αλλά και με τις στιλιστικές της επιλογές.

Η Gwyneth πρωτοεμφανίστηκε το 1985 με ένα αρκετά συντηρητικό στιλ που το διατήρησε και για πολλά χρόνια μετά. Πρώτη της επιλογή ήταν τα natural χρώματα,και από υφάσματα προτιμούσε σαφώς το μετάξι και τον ταφτά.

Το στιλ της κλασικό που πολλές φορές θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι ως βαρετό, με αποκορύφωη το 2008 όπου η ηθοποιός φαίνεται να απέκτησε νέα άποψη στο ντύσιμο.

Από το 1985 που η Gwyneth φορούσε κλειστό γιακά και ήταν αρκετά συνεσταλμένη μέχρι και το 2008 που κοίταξε τη μόδα κατάματα η ηθοποιός δίνει την αίσθηση πως πάντα το ήθελε αλλά δεν τολμούσε. Ακόμα όμως κι όταν τόλμησε, ακόμα κι όταν οι εμφανίσεις της είχα τη λεζάντα “sexy” …το λευκό γιακαδάκι υπήρχε πάντα σαν εσάνς. Αν και δεν το φοράει ο φινετσάτος αέρας της το επιβάλλει.

Προσοχή!
Πριν σε αφήσω να απολαύσεις -και να γελάσεις εάν το θέλεις με τη εξέλιξη της Paltrow- θέλω να παρατηρήσεις πως το “γιακαδάκι” δεν της στάθηκε καθόλου εμπόδιο στο να έχει για συντρόφους της τους πιο hot γόηδες του Ηollywood!

Για να δεις όλη τη στιλιστική εξέλιξη της Gwyneth Paltrow από το 1985 μέχρι και σήμερα κάνε κλικ εδώ

Read More

And More