Πασχαλινές συνταγές με λιγότερες από 190 θερμίδες…

Γίνεται η Ανάσταση να έχει λίγες θερμίδες; Μπορείς να μειώσεις τα πολλά λιπαρά, αλλά ταυτόχρονα να διατηρήσεις όλη τη γεύση στο πασχαλινό τραπέζι; Η απάντηση είναι φυσικά ΝΑΙ και η απόδειξη βρίσκεται στις συνταγές παρακάτω.

Συνταγές για λαμπερό και νόστιμο Πάσχα με λιγότερες από 190 θερμίδες
Από την Μεγάλη Πέμπτη η κουζίνα σου αρχίζει να παίρνει φωτιά. Πρώτα στη σειρά έρχονται τα τσουρέκια και τα κουλουράκια που η παράδοση θέλει να ετοιμάζονται αυτή τη μέρα. Βρήκαμε μικρές παραλλαγές των αγαπημένων σου πασχαλινών γλυκών. Τσουρέκι με 140 θερμίδες και κουλουράκια με μόλις 74 θερμίδες…

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ

Το βράδυ της Ανάστασης σε περιμένει ένα πλούσιο τραπέζι με όλα τα καλά. Είναι και μέρα που σταματάς τη νηστεία και θέλεις να το απολαύσεις. Μήπως όμως είσαι κι εσύ από τους ανθρώπους που δεν τρελαίνονται για την μαγειρίτσα; Άσε που ένα πιάτο από την παραδοσιακή σούπα έχει πολλές θερμίδες… Με τα ίδια υλικά (εκτός φυσικά από τα εντόσθια) μπορείς να ετοιμάσεις την δική σου ελαφριά απόλασυη!

Και την Κυριακή του Πάσχα βρήκες επιτέλους τη συνταγή σου. Κατσικάκι -που είναι και πιο ελαφρύ και λιγότερο λιπαρό από το αρνί- με πολλά μπαχαρικά και μυρωδικά και ελάχιστες θερμίδες. Συμπλήρωσε το τραπέζι με μια σαλάτα από τα υπέροχα βραστά αυγά σου και cocktail σαμπάνιας με limoncello.

Χρόνια Πολλά!!!

Read More

And More