Light συνταγές για κοριτσίστικο σουαρέ!

Κοριτσίστικο σουαρέ! Μια συνήθεια που έχει “κλείσει” πολλά από τα ελεύθερα σαββατοκύριακά μας. Καλούμε τις φίλες μας, ετοιμάζουμε τσάι, καφέ, χυμό, καθόμαστε όλες μαζί στο σαλόνι και η κουβέντα ξεκινάει χωρίς να μπαίνει τελεία.

Ο χειμώνας αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για να βρεθείς με τις φίλες σου και να καθίσετε να τα πείτε. Το κρύο εκτός σπιτιού και η ζέστη εντός (ακόμα καλύτερα αν υπάρχει και τζάκι), σε κάνουν να αναζητάς περισσότερο έναν οικείο χώρο, παρά να “τραβιέσαι” μέχρι την καφετέρια. Έτσι είμαστε εμείς τα κορίτσια. Κάποιες φορές γινόμαστε σπιτόγατες!

Αν λοιπόν, βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά σου το tea party με τις αγαπημένες σου φίλες, συνέχισε να διαβάζεις. Ξέρουμε ήδη τι θα πείτε, αλλά ξέρουμε και τι θα φάτε! Θα φάτε κάτι που θα συνοδεύσει το αγαπημένο σας ρόφημα, αλλά ταυτόχρονα θα προστατέψει τα κιλά σας από τη θερμιδική βόμβα που συνηθίζουν να έχουν τα γλυκά. Ναι γίνεται! Προς τα κάτω θα βρεις συνταγές για cake, cupcakes, βουτήματα και ιδιαίτερες κρέπες που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά που βλέπεις στις βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων. Δηλαδή είναι light και δεν ξεπερνούν τις 300 θερμίδες. Γιατί είμαστε γυναίκες και αναζητάμε την απόλαυση, χωρίς όμως να “θέτουμε σε κίνδυνο” τη σιλουέτα μας…

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Ή ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Carrot cake με κρέμα
Θερμίδες: 284/ μερίδα

Κρέπες με αχλάδι και γλάσο από σιρόπι σφενδάμου
Θερμίδες: 185/ μερίδα

Cookie Brownie
Θερμίδες: 202/ μερίδα

Cupcakes με καφέ
Θερμίδες: 268/ μερίδα

Τυλιχτά cookies με μαρμελάδα
Θερμίδες: 70/ μερίδα

Για περισσότερες light συνταγές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More