Πίσω στην κορυφή της σελίδας
28.03.2012 | 23:51
Ράνια Τζανακάκη

ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ! Το πρόγραμμα γυμναστικής που θα σε βγάλει στην παραλία χωρίς ατέλειες...

ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ! Το πρόγραμμα γυμναστικής που θα σε βγάλει στην παραλία χωρίς ατέλειες...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Δυστυχώς μαγικό κουμπάκι που θα το πατάμε και το σώμα μας θα γίνεται τέλειο δεν έχει βρεθεί ακόμα! Όλα αυτά τα σώματα που βλέπουμε εκεί έξω και θαυμάζουμε και ζηλεύουμε έχουν αποκτηθεί με κόπο και πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται όμως να χτυπιέσαι ώρες ολόκληρες. Αν βάλεις πρόγραμμα, 15 λεπτά αρκούν! Και μια καρέκλα...

Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι σε λίγο θα φορέσεις το μαγιό σου. Ο χρόνος λιγοστεύει. Μην το αναβάλλεις άλλο...

Η personal trainer/διατροφολόγος Ράνια Τζανακάκη σού δίνει τη λύση να σφίξεις μπρατσάκια, να τονώσεις την κοιλιά, να ανασηκώσεις τους γλουτούς και να δυναμώσεις την πλάτη!

Αρκούν 15 λεπτά. Δεν είναι πολλά, έτσι δεν είναι; Βρες ένα τεταρτάκι μέσα στη μέρα σου και ξεκίνα γυμναστική παρέα με την personal trainer. Βάλε το video να “παίξει”, δυνάμωσε την ένταση στα μικρόφωνά σου και εξασκήσου υπό τις λεπτομερείς οδηγίες της Ράνιας Τζανακάκη. Έτσι θα νιώθεις ασφάλεια πως κάνεις τις ασκήσεις σωστά, για να έχεις το μέγιστο αποτέλεσμα στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι διάθεση, λίγο χρόνο και μια καρέκλα. Ούτε βαράκια, ούτε λάστιχα, ούτε κανένα άλλο όργανο γυμναστικής.

- Πριν ξεκινήσεις πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε ζέσταμα. Αυτό άλλωστε ισχύει για κάθε περίσταση που επιθυμείς να κάνεις γυμναστική. Η Ράνια θα σου δείξει διατάσεις για όλο το σώμα...

- Όπως θα δεις το βίντεο δεν διαρκεί περισσότερα από 15 λεπτά, μέσα στα οποία θα γυμνάσεις όλους τους μύες του σώματος.

- Επίστρεψε στο TLIFE, άνοιξε το video και επανάλαβε όλο το πρόγραμμα τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10