Όλοι οι υποψήφιοι των φετινών βραβείων Όσκαρ σε μία φωτογραφία!

Η 87η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου και όλοι οι υποψήφιοι έχουν μεγάλη αγωνία για το αν θα καταφέρουν να κατακτήσουν ένα από τα χρυσά αγαλματίδια.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλες τις υποψηφιότητες

Κυκλοφόρησε ήδη και η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία με (σχεδόν) όλους τους υποψήφιους των φετινών βραβείων. Είναι μία παράδοση που δεν παραλείπουν ποτέ και που σίγουρα ξοδεύουν αρκετές ώρες για να καταφέρουν να βγάλουν τη σωστή πόζα και με όσους περισσότερους γίνεται.

src=/files/Image/NEWS/2015/FEBRUARY/03-02/oscar.jpg

Στη συγκεκριμένη οικογενειακή φωτογραφία των Όσκαρ που τραβήχτηκε στο Beverly Hilton μπορούμε -με δυσκολία- να ξεχωρίσουμε τους Reese Witherspoon, Steve Carell, Emma Stone, Rosamund Pike, Bradley Cooper, Michael Keaton, Eddie Redmayne, Patricia Arquette, J.K. Simmons, Julianne Moore, Edward Norton, Laura Dern, Robert Duvall και Marion Cotillard. Ξεχωριστή θέση έχει φυσικά ο παρουσιαστής της τελετής απονομής, Neil Patrick Harris.

To 2014 είδαμε στην αναμνηστική φωτογραφία, ανάμεσα σε άλλους, τους Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Christian Bale, Matthew McConaughey, Sandra Bullock, Bradley Cooper και Amy Adams.

Κάθε χρόνο αλλάζουν κάποια από τα πρόσωπα αφού το σημείο συνάντησης παραμένει το ίδιο όπως και η πόζα, όπως βλέπεις και στην παρακάτω που είναι λίγο πριν από την απονομή των βραβείων Όσκαρ του 2013.

Το 2012, λίγο πριν ξαναβρεθούν στο Kodak Theatre για την απονομή, οι υποψήφιοι των βραβείων συγκεκτρώθηκαν για α φωτογραφηθούν.

Read More

And More