Οι star μας αποκαλύπτουν το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου!

Πολλοί είναι αυτοί που παντρεύονται, αλλά λίγοι αυτοί ποι καταφέρνουν να κρατούν την σχέση τους ζωντανή! Διάσημες προσωπικότητες μας αποκαλύπτουν τα μυστικά μιας επιτυχημένης σχέσης και μιλούν για τους συντρόφους τους.
Διάβασε τι λέει ο καθένας, σκέψου αν είναι όντως αυτό το μυστκό της σχέσης και αν το εφαρμόζεις και εσύ στην δική σου ξεχωριστή σχέση…
Ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης αποκαλύπτει το δικό του μυστικό της επιτυχημένης σχέσης:Με την Αγγελική δεν βρισκόμαστε συχνά και αυτό μας κάνει να λείπουμε ο ένας στον άλλο. Ακόμα και τώρα που παίζουμε μαζί στην ίδια παράσταση στην αρχή, πολλές φορές βρισκόμασταν μόνο στις πρόβες και τώρα πάνω στην σκηνή”.
Η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη λέει: “Με τον Μάνο είμαστε πολύ αγαπημένοι, συμβουλεύεται ο ένας τον άλλον κι έχουμε κοινούς στόχους. Αυτό βοηθά να ξεπερνούμε ανώδυνα τους σκοπέλους”.
Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της ευτυχισμένης σχέσης με την Ναταλία Τσαλίκη: “Στον γάμο μας κανένας δεν έχει πατήσει το πόδι του άλλου. Θέλει προσπάθεια η συνύπαρξη. Δεν είχαμε κανέναν κενό στη σχέση μας. Αν δεν διατηρείς την αυτονομία σου ως άνθρωπος μέσα σε μία σχέση, τότε σημαίνει ότι αυτή έχει τελματώσε.”
Η Σίσσυ Χρηστίδου για την σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη είπε: “Νιώθουμε ακόμη σαν να βρισκόμαστε στο μήνα του μέλιτος. Βέβαια, ένας έρωτας δεν κρατιέται ζωντανός από μόνος του. Χρειάζεται δουλειά.” και συνέχισε: “Είμαι το κορίτσι του και είναι το αγόρι μου. Δεν ξυπνήσαμε μια μέρα και είπαμε πως πρέπει να βγούμε ραντεβού για να σώσουμε τη σχέση μας, το κάνουμε γιατί πραγματικά έτσι νιώθουμε».
Ο Θοδωρής Μαραντίνης μας αποκαλύπτει το μυστικό για να κρατάς την σχέση σου ζωντανή: “Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό σε αυτό, προσπαθείς και δεν θεωρείς κανέναν δεδομένο. Άμα θεωρήσεις κάποιον δεδομένο σίγουρα κάποια στιγμή θα τον χάσεις. Ένα μεγάλο τρικ είναι να μην αφήνεις την καθημερινότητα να σε επηρεάζει και να σε παρασύρει που είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί δεν το καταλαβαίνεις όταν συμβαίνει. Επίσης να προσπαθείς συνεχώς να κάνεις ωραία πράγματα μέσα στην σχέση, να την ξαναρχίζεις από την αρχή όσο γίνεται και να την εμπλουτίζεις με μικρά πραγματάκια.”
Πολλοί λένε ότι όταν παντρεύεσαι ή κάνεις παιδί, έχεις περισσότερες υποχρεώσεις και χάνεται ο έρωτας. Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης έχουν διαφορετική άποψη…
Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την ζωή μετά τον γάμο: “Στην ουσία δεν αλλάζει η ζωή σου με τον γάμο. Αλλάζει με τον ερχομό ενός παιδιού. Εκεί αλλάζουν όλα. Μαθαίνεις να λειτουργείς αλλιώς. Την αλλάγη δεν την φέρνει ένα χαρτί από την εκκλησία.” και σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε: “Δένομαι πιο πολύ με το Γιάννη μέρα με τη μέρα. Το παιδί μας έχει φέρει 10 φορές πιο κοντά”.
Ο Γιάννης Αϊβάζης για τον γάμο του είπε: “Το ευχαριστηθήκαμε, είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μας. Δεν το καναμε απλά για να το κάνουμε. Είμαστε ένα ζευγάρι το οποίο είμαστε μαζί σχεδόν τρία χρόνια μαζί. Έχουμε το παιδί μας, την οικογένεια μας. Θέλαμε να παντρευτούμε και για το παιδί μας και για εμάς. Οπότε και το άγχος μας είχαμε και ευχαριστηθήκαμε τη στιγμή μας”.

Ο Αντώνης Βλοντάκης μιλάει για την γυναίκα του: Αυτή η γυναίκα διαφέρει σαν τη μέρα με τη νύχτα από τις υπόλοιπες. Αυτό που ζω είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να μου συμβεί. Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της!” και συνέχισε: “Αισθάνομαι ζευγάρι με την Κορίνα. Τα παιδιά είναι εκείνα που μου θυμίζουν ότι είμαστε παντρεμένοι. Αλλά δεν θέλω να την δω ως σύζυγο ή νοικοκυρά. Η γυναίκα μου είναι η γκόμενά μου!

Η Ναταλία Δραγούμη μιλάει για την συνταγή επιτυχημένου γάμου: “Μετά από 8,5 χρόνια γάμου και 9,5 χρόνια σχέσης, μπορώ να σας πω ότι δεν υπάρχει συνταγή επιτυχημένου γάμου. Ίσως, είναι θέμα θέλησης τελικά. Ο σύζυγός μου δεν έχει ”παλιώσει” για μένα, ούτε εγώ για εκείνον. Όταν βγαίνει από το αυτοκίνητο, τον κοιτάζω που απομακρύνεται κι εξακολουθεί να μου αρέσει όπως την πρώτη φορά.”
Η Γωγώ Μαστροκώστα μίλησε για τον άντρα της Τραϊανό Δέλλα: “Είμαι τρελή γι αυτόν. Η ειλικρίνειά του κι ο έρωτάς μου, μου είναι αρκετά για να παλέψω για μια ζωή δίπλα του.”

Read More

And More