Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.01.2015 | 18:02
Εβίτα Τσιλοχρήστου Tweet me @evitatsi

Party διαζυγίων! Mάθε για τη νέα μόδα που κάνει θραύση και στην Ελλάδα!

Party διαζυγίων! Mάθε για τη νέα μόδα που κάνει θραύση και στην Ελλάδα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουν ποτέ... Ή μήπως όχι; Μια νέα μόδα δείχνει το αντίθετο με τους χωρισμένους να γιορτάζουν τη νέα τους προσωπική κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλος, πέρα από ένα μεγάλο party!

Toν τελευταίο καιρό αυτή η μόδα έχει έρθει και στην Ελλάδα και για όλες τις λεπτομέρειες μιλά στο TLIFE η γνωστή σε όλους, για τις γλυκές δημιουργίες - και όχι μόνο - Donna Chalas, που διοργανώνει τέτοιου είδους party!Τι είναι το Divorce party;

"Για όσους δεν ξέρουν τι είναι το Divorce party, θα τους εξηγήσω. Είναι το party που γίνεται μετά από ένα διαζύγιο, το οποίο σηματοδοτεί τον ερχομό καινούριων σχέσεων. Όπως κάνουμε μεγάλο party στον γάμο μας για τη νέα αρχή, έτσι κάποιοι γιορτάζουν και το τέλος του. Επίσης είναι κι ένας ωραίος τρόπος για να δείξει το πρώην ζευγάρι, ότι οι φίλοι του δεν χρειάζεται να πάρουν θέση, αλλά μπορούν να είναι και με τις δύο πλευρές, ειδικά αν είναι κοινό το party."

Πότε και πώς ξεκίνησε η ιδέα του Divorce party;
"Η ιδέα για τα party διαζυγίου ξεκίνησε στις ΗΠΑ, στις αρχές του 2006 και η δημοτικότητα του έχει αυξηθεί θεαματικά από τότε. Από τις αρχές του 2012 έχει γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο."Στην Ελλάδα πότε έγινε πρώτη η παραγγελία για τη διοργάνωση ενός τέτοιου party;
"Η πρώτη τούρτα διαζυγίου που φτιάξαμε ήταν το 2010 στην Αθήνα. Ενώ η διοργάνωση ενός κανονικού party ήταν το 2011. Ήταν παρόμοιο με bachelor party. Είχε προσκλήσεις, τούρτα, δώρα για τους καλεσμένους, φαγητό και πολλή... διασκέδαση! To 2013 είχαμε και το πρώτο party που έκανε ένα ζευγάρι μαζί, μόλις χώρισε!"

Σε ποιες περιοχές συνήθως γίνονται αυτά τα party στην Αθήνα;
"Τα περισσότερα πάρτι γίνονται στην Κηφισιά, στην Γλυφάδα και στο Κολωνάκι."

Τι περιλαμβάνει συνήθως ένα τέτοιο party;
"Αυτά τα partyείναι ένας τρόπος για να γιορταστεί ένας χωρισμός. Κάποιες φορές γίνεται και από τις δύο μεριές που θέλουν να ανοίξουν ένα καινούριο κεφάλαιο στην ζωή τους αλλά επιθυμούν και το καλύτερο για τον ή την πρώην σύζυγό τους. Πολλά ζευγάρια χωρίζουν με καλούς όρους. Είναι παρόμοιο με τον γάμο, εξυπηρετούν πολλούς και διαφορετικούς σκοπούς. Οι τούρτες έχουν διάφορα σχέδια όπως βέρα με φέρετρα, σπασμένες βέρες, μπαλόνια αλλά και πανό που μιλούν για χωρισμό."

Έχετε διοργανώσει ποτέ τέτοια party για άτομα της showbiz;

"Ναι, αρκετές φορές στην Αθήνα αλλά και στο εξωτερικό!"Στα party των γάμων έχει αλλάξει κάποια συνήθεια τώρα τελευταία;

"Έχει αλλάξει η γαμήλια δεξίωση. Οι γάμοι πέρα από ανταλλαγή ευτυχίας του ζευγαριού μαζί με τους φίλους και την οικογένεια τους το βλέπουν και σαν διασκέδαση, σαν γιορτή."

Τι άλλα περίεργα θεματικά party σας έχουν ζητηθεί;
"Το πιο καινούριο είναι το party του διαζυγίου. Άλλα θέματα είναι η δύναμη των ανθρώπων που νίκησαν τον καρκίνο, άλλοι που αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού τους, party για τα κατοικίδιά τους κ.α . Αν κάποιος θέλει να κάνει party μπορώ να του βρω πάντα ένα θέμα!"Στην Ιαπωνία το θέμα έχει πάει ένα βήμα παραπέρα αφού ο Χιρόκι Τεράι, ένας πωλητής, σκέφτηκε να ανοίξει ένα Μέγαρο διαζυγίων. Στην τελετή οι χωρισμένοι σπάνε τη βέρα ως συμβολική κίνηση της απελευθέρωσής τους από τον έγγαμο βίο που τους καταπίεζε.

Δες το βίντεοKι εμάς μας αρέσει αυτός ο τρόπος σκέψης, αφού πάντα υπάρχει ένας καλός λόγος για να γιορτάσει κανείς!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10