Αποκαλυπτικό: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για την συνεργασία Φαίης Σκορδά-Γρηγόρη Γκουντάρα!

Φήμες, φήμες, φήμες… Ξεφυτρώνουν παντού σαν τα μανιτάρια, γιατί η αλήθεια είναι, πως τις ευνοεί η εποχή… Βλέπεις λατρεμένη, πράγματα και θάματα σχεδιάζονται και συζητιούνται στα κανάλια, μιας και οι πάντες θέλουν την νέα τηλεοπτική χρονιά να καταφέρουν να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οπότε γίνεται της… διαπραγμάτευσης και της… σύσκεψης, νυχθημερόν!

Στο πλαίσιο ,λοιπόν, αυτό που κόσμος πάει κι έρχεται και τόσα πολλά ακούγονται, τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει ιδιαίτερος ντόρος με την πληροφορία που κυκλοφορεί και θέλει τον Γρηγόρη Γκουντάρα στην μετά Ελένη Μενεγάκη εποχή, να έχει δεχτεί πρόταση από την Φαίη Σκορδά και να συζητά μαζί της το ενδεχόμενο να βρεθεί στο πλευρό της από Σεπτέμβρη, στο “Πρωινό” της!

Σε όλο αυτό ,όμως, υπάρχει δόση αλήθειας; Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ και μετά από μία σειρά τηλεφώνων και συζητήσεων που έκανα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μάλιστα, φρόντισα να μιλήσω και με πρόσωπα από τον κύκλο της Φαίης, αλλά και με πρόσωπα του καναλιού.

“Δεν τίθεται θέμα ο Γρηγόρης Γκουντάρας να είναι στο “Πρωινό” της Φαίης”, αποκαλύπτουν πιο συγκεκριμένα στο TLIFE στενοί συνεργάτες της γνωστής παρουσιάστριας και σπεύδουν να συμπληρώσουν:

“Δεν έχει κάνει η Φαίη καμία απολύτως συζήτηση με τον Γρηγόρη, ούτε υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση που έχουν για να συζητήσουν. Δεν είναι πιθανό η Φαίη να θέλει να έχει δίπλα της τον Γρηγόρη όχι γιατί δεν τον εκτιμά, αλλά γιατί είναι ένα πρόσωπο απόλυτα ταυτισμένο με την Ελένη Μενεγάκη. Έτσι, αν θελήσει να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην εκπομπή της, σίγουρα θα προτιμήσει να προχωρήσει σε αλλαγές μη αναμενόμενες, πιο φρέσκιες, που δεν έχουν ,ήδη, “δοκιμαστεί” και “πολυφορεθεί”… Με άλλα λόγια, σύμφωνα με τα όσα εμείς γνωρίζουμε μέχρι τώρα, όχι δεν τίθεται θέμα ένταξης του Γρηγόρη Γκουντάρα στο “Πρωινό”…”

Τώρα να σου πω λατρεμένη ότι δεν μου ακούγεται λογικό; Λογικό μου ακούγεται… Θα θέλει η Φαίη ενόψει νέας σεζόν να αλλάξει και να ανανεωθεί και θα επιλέξει ένα πρόσωπο που πιο… Μενεγακικό δεν γίνεται; Ένα πρόσωπο που έτσι κι αλλιώς ο κόσμος το έχει δει σε αυτό το συγκεκριμένο τηλεοπτικό ρόλο, δεκαετίες ολόκληρες και “παίζει” να έχει κουραστεί με την συγκεκριμένη τηλεοπτική εικόνα;

Read More

And More