Δεν φαντάζεσαι ποιο είναι το νέο τηλεοπτικό ταίρι του Γιώργου Μαυρίδη!

Στ΄ άρματα, στ ΄ άρματα, μπρος στο τηλεοπτικό αγώνα! Μπορεί δυστυχώς για όλους εμάς οι τηλεοπτικοί τους δρόμοι να χώρισαν, μπορεί η λατρεμένη εκπομπή που μας προσέφεραν παρέα να μην υπάρχει πια, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως οι δυο τους δεν συνεχίζουν – ο καθένας από το δικό του μετερίζι φυσικά-, να κάνουν το δικό τους… party στην ελληνική τηλεόραση.

Ο λόγος τόση ώρα φυσικά για τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη, για τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη. Εκτός ,λοιπόν, από τον… Sakis που και με την “βούλα” πλέον ανήκει στο ΣΚΑΙ και θα είναι ο οικοδεσπότης του “Survivor” και ο Γιώργος απ ΄ότι δείχνουν τα τηλεοπτικά φαινόμενα ετοιμάζει το comeback του.

Με… ταξιδιωτική διάθεση κι αυτός, είναι πανέτοιμος για νέες τηλεοπτικές και όχι μόνο περιπέτειες! Ο Γιώργος ,λοιπόν, στη μετά “World Party” εποχή, ετοιμάζει με εντατικούς ρυθμούς την δική του τηλεοπτική πρόταση που θα κουβαλά 100% την δική του σφραγίδα.

“Στο δρόμο” είναι ο τίτλος της νέας του εκπομπής και όπως ίσως ήδη φαντάζεσαι, εννοείται πως θα τον δούμε και πάλι στο ρόλο του… ταξιδευτή, με την μόνη διαφορά ,όμως, ότι αυτή τη φορά αποφάσισε να μας γνωρίσει την Ελλάδα και όχι όλο το κόσμο.

Ναι, ο Γιώργος θέλησε να μας γνωρίσει την Ελλάδα που βλέπει εκείνος μέσα από τα δικά του μάτια…

Και επειδή ταξίδι χωρίς… συνοδοιπόρο δεν γίνεται, δεν φαντάζεσαι ποιος είναι ο συνοδοιπόρος του Γιώργου. Δίπλα του θα δούμε τόσο το φιλαράκι του τον Γιώργο Λέντζα, αλλά και την πολυαγαπημένη του σκυλίτσα την “Μόλυ”, μιας και δεν αντέχει άλλο μακριά της και πολύ καλά κάνει!

Το concept βασίζεται στους τρεις τους, οι οποίοι γυρνούν την Ελλάδα με ένα παλιό βαν το οποίο έχουν επισκευάσει μόνοι τους και θα ζουν μέσα σε αυτό. Σκοπός τους είναι να ζήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες, να μιλήσουν με κατοίκους περιοχών που σε πολλούς από εμάς μπορεί να είναι άγνωστες και να μάθουν ιστορίες.

Ο Γιώργος έχει ξεκινήσει ήδη τα πρώτα γυρίσματα, ενώ πολιορκείται από τρία κανάλια, ανάμεσα στα οποία είναι ο Alpha, αλλά και ο ΣΚΑΙ.

Οπότε, εν αναμονή εξελίξεων…


Read More

And More