Δημήτρης Ουγγαρέζος : Οριστικό και σε δεύτερη εκπομπή του Mega !

Σε διπλό, τηλεοπτικό ταμπλό θα το παίζει από Φλεβάρη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ! Βλέπετε, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και ο νεαρός παρουσιαστής θα αναλάβει στο Mega, την παρουσίαση της δικής του, της κατά δικής του εκπομπής !

Ναι, ναι, οι προσευχές του έπιασαν τόπο και έτσι από Φλεβάρη θα βρίσκεται στους δέκτες μας, παρουσιάζοντας ένα από τα νέα τηλεπαιχνίδια του Mega. Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όντως “κλείδωσε” και θα αναλάβει την παρουσίαση του ολοκαίνουργιου , “Minute to win it” !

Μάλιστα, η προετοιμασία του “Minute to win it” έχει ξεκινήσει ,ήδη, στο Μεγάλο Κανάλι, έτσι ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα μέχρι την Ανατολή του νέου χρόνου, για να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας. Και για του λόγου το αληθές ; Αν κλικάρετε στο site του Mega, www.megatv.com θα μπορέσετε να βρείτε και την σχετική φόρμα για δηλώσεις συμμετοχής. Ετσι, αν έχετε έστω και ένα λεπτό και πιστεύετε πως η τύχη σας μπορεί να σας χαμογελάσει, σπεύσατε να δηλώσετε συμμετοχή !

Οσο για το τι ακριβώς σημαίνει… “Minute to win it” ; Κάθε παίκτης καλείται να περάσει από δέκα απλές δοκιμασίες χρησιμοποιώντας αντικείμενα που όλοι έχουμε στο σπίτι μας. Ο χρόνος κάθε δοκιμασίας, είναι μόνο ένα λεπτό. Καθώς οι δοκιμασίες προχωρούν, αυξάνεται το ποσό που ο παίκτης κερδίζει αλλά και ο βαθμός δυσκολίας.

Οι υποψήφιοι παίκτες, πριν βρεθούν στο πλατό, μπορούν να δουν τις δοκιμασίες του παιχνιδιού και να εξασκηθούν σε αυτές μέσα από το minisite του «Minute to Win it». Το παιχνίδι προβλήθηκε πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια στην Αμερική και από τότε συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία σε 25 χώρες (Αγγλία, Σουηδία, Γαλλία κ.ά.)

Read More

And More