Είναι εδώ για σένα και πάλι η Τατιάνα Στεφανίδου! Μάθε όλα όσα ετοιμάζει, αλλά και τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην τηλεοπτική της παρέα…

Άγχος, πίεση, αγωνία, ένταση, αλλά και πάθος, αγάπη και μεράκι γι΄αυτή τη δουλειά! Αναμφισβήτητα η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μία παρουσιάστρια που είναι ερωτευμένη με την δουλειά της και αυτό τον έρωτα έχει καταφέρει να τον κρατήσει ζωντανό δεκαετίες ολόκληρες.

Δεν ευφησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ στις δάφνες της, δεν έχει θεωρήσει ποτέ ότι πλέον η επιτυχία της… ανήκει, δεν έχει βάλει ποτέ την εκπομπή της στον… αυτόματο, δεν έχει επιτρέψει ποτέ στον εαυτό της να πιστέψει πως είναι η… Απόλυτη και πως πρέπει να δουλεύουν όλοι οι άλλοι για ΄κείνη και η ίδια; Να μην κάνει τίποτα.

Όλοι όσοι γνωρίζουμε την Τατιάνα και έχουμε παρακολουθήσει την πορεία της βήμα-βήμα, ξέρουμε καλά, πως όλα τα παραπάνω είναι μία μεγάλη αλήθεια. Και την Τατιάνα κι εγώ, αλλά κι εσύ λατρεμένη μου, την ξέρουμε πολύ καλά. Η Τατιάνα ανήκει στην κατηγορία εκείνη των λαμπερών τηλεοπτικών προσώπων που έχουν καταφέρει με μένα, με σένα, με όλους μας, να χτίσει μία πολύχρονη, πολύτιμη σχέση εκτίμης κι εμπιστοσύνης. Μία σχέση αλήθειας.

Και όλα αυτά δεν σου τα λέω γιατί έχει τύχει και τα τελευταία χρόνια έχω έρθει μαζί της ακόμα πιο κοντά χάρη στο TLifeάκι μας! Στα λέω γιατί έτσι κι αλλιώς έχω μάθει να εκφράζω χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος την άποψή μου (μετά από σχεδόν 25 χρόνια) για όλα τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και η άποψή μου για την Τατιάνα είναι αυτή. Άλλωστε, το αποδεικνύει και η πορεία της και ως γνωστόν όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.

Η Τατιάνα ,λοιπόν, και φέτος είναι πανέτοιμη για την μεγάλη πρεμιέρα. Το “Τατιάνα Live”, η εκπομπή που έχεις αγαπήσει τα τελευταία χρόνια κι έχει γίνει η λατρεμένη καθημερινή σου συνήθεια, επιστρέφει δριμύτερ, από αυτή τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 3.45 μ.μ, παραδοσιακά! Η εκπομπή που κατάφερε να σηκώσει ανάστημα και να παραμείνει ζωντανή μέχρι κι απέναντι από τον περσινό… τυφώνα “Survivor”, είναι και πάλι εδώ μένοντας πιστή στο καθημερινό, απογευματινό ραντεβού μαζί σου.

Εδώ για σένα θα είναι και φέτος η Τατιάνα Στεφανίδου, μαζί φυσικά με όλη της την ομάδα. Γιατί η Τατιάνα έχει αυτό τον ιδιαίτερο, τον ξεχωριστό τρόπο να σταθεί δίπλα σου στην κάθε σου στιγμή. Η Τατιάνα είναι και φέτος εδώ για να σε ακούσει, για να σου δώσει απαντήσεις στα προβλήματά σου, για να σε συγκινήσει, αλλά και για να σε κάνει να χαμογελάσεις.

Η εκπομπή “Τατιάνα Live” είναι εδώ για να σε ενημερώσει έγκυρα, έγκαιρα και με ψυχραιμία για ότι συμβαίνει, αλλά και για να σου χαρίσει και κάποιες χαλαρές, ευχάριστες στιγμές που θα σε κάνουν να ξεχαστείς από το τρέξιμο της καθημερινότητας.

Επίσης, η εκπομπή “Τατιάνα Live” είναι εδώ και φέρνει στις βαλίτσες της και πολλές, πάρα πολλές συγκλονιστικές ιστορίες. Ιστορίες που θα έρθουν στο φως και θα σε καθηλώσουν.

Όχι, η Τατιάνα ενόψει νέας σεζόν δεν έχει προχωρήσει σε θεαματικές αλλαγές, γιατί θέλει το “Τατιάνα Live” να είναι και πάλι εδώ, ακριβώς όπως το έχεις αγαπήσει.

Φυσικά σχεδόν ίδια μένει και η ομάδα της και μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες, μιας και ομάδα που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις. Δίπλα στη γνωστή παρουσιάστρια θα δούμε φέτος τους: Βαγγέλη Γιακουμή στο πολιτικό σχόλιο, Χρίσλα Γεωργακοπούλου, Ειρήνη Αρβανίτη και Βασίλη Σπανό, ο οποίος παίρνει την τηλεοπτική σκυτάλη από τον Δημήτρη Μαυροκεφαλίδη.

“Τατιάνα Live” χωρίς… Λίλα True Story γίνεται; Δεν γίνεται! Εννοείται πως η Λίλα Σταμπούλογλου παραμένει στην εκπομπή, μόνο που τώρα, στην αρχή της σεζόν, δεν θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε, μιας και η Λίλα πριν από τέσσερις μέρες έγινε μανούλα για δεύτερη φορά κι όπως καταλαβαίνεις χρειάζεται τον χρόνο της. Βέβαια, μέχρι να επιστρέψει και πάλι στις τηλεοπτικές επάλξεις, δεν αποκλείεται να την δούμε σε κάποιο σπέσιαλ-live!

Τέλος, την αρχισυνταξία της εκπομπής υπογράφει σταθερά η Νατάσα Τσόλκα και την σκηνοθεσία ο Φώτης Βλαχογιάννης.

“Τατιάνα Live” εδώ για σένα… “Τατιάνα Live” από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 3.45 μ.μ στο Epsilon και τα καλύτερα έρχονται!

Read More

And More