Ελένη Μενεγάκη: Πρεμιέρα με ποσοστά τηλεθέασης-εφιάλτη! Ιστορικό χαμηλό για τη “βασίλισσα”…

Γράφει η Νάνσυ Νικολαΐδου:

Η χθεσινή πρεμιέρα της Ελένης, δεν ήταν μία απλή πρεμιέρα… Η χθεσινή πρεμιέρα της Ελένης ήταν μία πρεμιέρα που αναμφισβήτητα θα της μείνει αξέχαστη… Η χθεσινή πρεμιέρα της Ελένης θα μας μείνει – ναι και σε όλους εμάς που ασχολούμαστε με την τηλεόραση και τα Media – αξέχαστη…

Και αυτό γιατί; Γιατί η χθεσινή πρεμιέρα της Ελένης θα περάσει στη τηλεοπτική ιστορία… Και όχι δεν θα είναι σελίδα που θα έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα!

Η χθεσινή πρεμιέρα της Ελένης είναι η πιο… μαύρη στη τηλεοπτική της ιστορία,μιας και τα ποσοστά τηλεθέασης που κατάφερε να συγκεντρώσει, σημειώνουν ιστορικό χαμηλό!!!

Ενα σου λέω για να καταλάβεις το μέγεθος της καταστροφής, το λατρεμένο “Κωνσταντίνου και Ελένης” κατάφερε να περάσει την “Ελένη” κι ας ήταν μέρα πρεμιέρας!

Βλέπεις η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε, αλλά όπως ήδη σου είπα και στη κριτική που ανέβασα νωρίτερα στο site, δεν είχε τίποτα να σου προσφέρει… Δεν είχε τίποτα να σου παρουσιάσει για να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον…Ηταν τα πάντα στον αυτόματο… Ηταν η πιο αυτοποιημένη ever πρεμιέρα και αυτό σήμερα φαίνεται να το πληρώνει ακριβά!

Αλλωστε, έπρεπε κάποιος να της είχε πει, – σε περίπτωση που δεν το είχε σκεφτεί η ίδια -, πως τώρα που τελείωσαν τα παθιασμένα love story, οι γάμοι, οι χαρές και οι εγκυμοσύνες, επιβαλλόταν να ήταν πιο καλά προετοιμασμένη και πιο καλά διαβασμένη.

Γιατι και πόση… τσιχλόφουσκα, απορία και επιτηδευμένη κοτσάνα να αντέξεις; Τα χρόνια της τηλεοπτικής αθωότητας έχουν περάσει δυστυχώς ανεπιστρεπτί.

Και για να μην το κουράζουμε άλλο, ας αφήσουμε να μιλήσουν τα νούμερα! Η πρεμιέρα της “Ελένης” σημείωσε στο σύνολο, μέσο όρο μόλις…16,3%, με τον ανταγωνισμό να κινείται ως εξής: “Κωνσταντίνου και Ελένης” 13,9%, “Αλήθειες με την Ζήνα” 8,7%, “Αταίριαστοι” 14,9%, Ειδήσεις ΣΚΑΙ 23,0% και “La biri-biri” 6,9%!!!

Οπου το πιο υψηλό της ποσοστό σε τέταρτο έφτασε το 19,4%, για να πάρει την κατηφόρα και να φτάσει να αγγίξει μέχρι και το 13,1% και μάλιστα δις!!!

Και η απογοήτευση κορυφώνεται στο νεανικό, δυναμικό κοινό από 15-44 ετών, όπου η “Ελένη” σημειώνει κατά μέσο όρο 21,6%, με το “Κωνσταντίνου και Ελένης”¨να την προσπερνά και να την ισοπεδώνει με 25,5%. Κατά τα άλλα οι επιδόσεις των υπόλοιπων προγραμμάτων διαμορφώθηκαν ως εξής: “Αλήθειες με την Ζήνα” 6,6%, “Αταίριαστοι” 7,4%, Ειδήσεις ΣΚΑΙ 9,7% και “La biri-biri” 5,0%!

Read More

And More