Ελένη Μενεγάκη: Το παράπονό της και η ανακοίνωση που έκανε για την εκπομπή!

Με εντελώς… καλοκαιρινή και πολύχρωμη διάθεση ήρθε σήμερα το μεσημέρι στους δέκτες μας η Ελένη Μενεγάκη. Η ξανθιά παρουσιάστρια του Alpha είχε κέφια κι έτσι μας προσέφερε από σχόλια, μαγειρική, μόδα και συμβουλές μακιγιάζ, μέχρι… ξάπλες πάνω στο λευκό τραπέζι της εκπομπής, αποκαλύψεις και παραπονάκια!

Όλα ξεκίνησαν, όταν άρχισε η αγαπησιάρικη κουβεντούλα της με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.Η Ελένη αφού ξάπλωσε – όπως ήδη σου είπα λατρεμένη – πάνω στο τραπέζι της εκπομπής, με φοβερή άνεση, άρχισε να θυμάται τις όμορφες στιγμές που έχει περάσει μαζί με τον “Θοδωρούλη” της, όταν πήγαιναν και παρακολουθούσαν ιδιωτικά κινηματογραφικές ταινίες. Η παρουσιάστρια αναπόλησε εκείνες τις στιγμές, χαλαρώνοντας πάνω στο τραπέζι!

Και αμέσως μετά ήρθαν και τα παράπονα! “Που μ΄ αφήνεις”; Είπε γεμάτη παράπονα η Ελένη στον Θοδωρή της!
“…Τη Δευτέρα θα κλάψω. Θα κλάψω πολύ. Γιατί ο φίλος μου, ο άνθρωπός μου, το αγόρι μου δεν θα είναι δίπλα μου να μου κρατάει το χέρι τις δύσκολες στιγμές που κάποιες φορές μέσα στο μήνα έρχονται! Δύο εβδομάδες είναι ο μισός μήνας Θοδωρή μου. Ξέρεις πόσο είναι όλη η σεζόν; Εννιά! Πού με εγκαταλείπεις;…”, ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε.
Βλέπεις, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα ταξιδέψει κλασικά στις Κάννες, με αφορμή το Φεστιβάλ κινηματογράφου, που ξεκινά τη Δευτέρα και απ ΄ότι όλοι καταλάβαμε, θα λείψει πολύ στην Ελένη.
Η Ελένη ,όμως, προχώρησε και σε ακόμα μία αποκάλυψη. Θέλοντας να ρωτήσει το πότε ακριβώς επιστρέφει ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μας είπε πως “σε πέντε εβδομάδες από τώρα τελειώνει η εκπομπή”. Με άλλα λόγια, την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου θα μας ευχηθεί το “καλό καλοκαίρι”!

Read More

And More