Επίθεση κατά… μέτωπο στη Μαρία Ηλιάκη: “Της δώσαμε πολλά κι εκείνη μας θεώρησε… παρακατιανούς”!

Ανήκει στη κατηγορία εκείνη των γυναικών που δεν τους αρέσει να λένε πολλά… Ανήκει στη κατηγορία εκείνη των ισχυρών γυναικών της τηλεόρασης που μιλούν σπανίως, αλλά όταν αποφασίζουν να το κάνουν, μιλούν με πολύ πάθος και με καθόλου φόβο…

Με άλλα λόγια ανήκει στην σπάνια εκείνη κατηγορία των τηλε-ανθρώπων που όταν μιλούν δεν φροντίζουν να τα έχουν με όλους καλά, δεν φροντίζουν να στρογγυλεύουν όλες τις… γωνίες!

Ο λόγος για την ‘Αλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία μετά από πολύ καιρό, αποφάσισε να λύσει την σιωπή της και να δώσει μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, “La Biri-Biri”.

Μία συνέντευξη κατά την διάρκεια της οποίας εννοείται πως ήταν κορυφαία στιγμή, η στιγμή που η διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος του ΣΚΑΙ, έδωσε τις απαντήσεις της για το προπέρσινο άδοξο τέλος της συνεργασίας του καναλιού με την Μαρία Ηλιάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη μαζί με τον Μάκη Πουνέντη προσπάθησαν πριν από περίπου δύο χρόνια να βρουν την δική τους θέση στο απογευματινό, τηλεοπτικό κάδρο, παρουσιάζοντας μία ψυχαγωγική εκπομπή που έφερνε στο “Δέστε τους”,η οποία ποτέ δεν τα κατάφερε να πείσει τον κόσμο και να κερδίσει την ψήφο της εμπιστοσύνης του.

Αποτέλεσμα; Εννοείται πως η αυλαία έπεσε πρόωρα με πράγματα και θάματα να συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Ετσι, σήμερα η Αλκηστις Μαραγκουδάκη φρόντισε να εκτελέσει στα… τρία μέτρα και χωρίς καθόλου τύψεις την Μαρία Ηλιάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“…Εμείς είχαμε μια κακή συγκυρία στον ΣΚΑΪ που θεωρώ ότι της δώσαμε πολλά και μας θεώρησε «παρακατιανούς». Ακόμα και το ότι ερχόταν σε ένα τόσο μικρό κανάλι την ενόχλησε…”

‘Αουτς, αυτό πόνεσε… Και όλα αυτά για μία περσόνα που αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος στο τηλεοπτικό αέρα μπορεί να λειτουργήσει μόνο σε ρόλο… γαρνιτούρας γύρω από τον δαιμόνια ταλαντούχο Νίκο Μουτσινά!


Read More

And More