Γ. Αυτιάς : “Να είμαστε αισιόδοξοι, δεν έχουν χαθεί όλα…”

Στις τηλεοπτικές επάλξεις επιστρέφει από αυτό το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Αυτιάς, μιας και είναι ένα από τα πρόσωπα της πρώτης γραμμής του Alter που δεν άντεξαν άλλο κι αποφάσισαν να προχωρήσουν παρακάτω. Ετσι, ο γνωστός δημοσιογράφος αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην τηλεοπτική του καριέρα και αυτή την φορά να δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΙ, όπου και αυτό το Σαββατοκύριακο κάνει πρεμιέρα.

“Καλημέρα ΣΚΑΙ”, είναι ο τίτλος της εκπομπής του και με αφορμή αυτό το καινούργιο ξεκίνημα, μέσα από ένα αναλυτικό δελτίο Τύπου, θέλησε να μας περιγράψει αυτή την νέα του προσπάθεια και ταυτοχρόνως να μας στείλει και ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Σας παρουσιάζω αναλυτικά το δελτίο Τύπου του καναλιού :

“…Πρεμιέρα για την εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΪ» με τον Γιώργο Αυτιά το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 6.45 το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Μία ανθρώπινη καλημέρα με σεβασμό στον τηλεθεατή και αξιοπρέπεια στην είδηση, με τον Γιώργο Αυτιά.

«Η εκπομπή μας «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΚΑΙ» θα έχει πολλές διαφορές σε σχέση με αυτά που γνώριζαν έως τώρα οι τηλεθεατές.
Επιδίωξή μας να δέσουμε τη νέα τεχνολογία που έχει ο ΣΚΑΙ με την δημοσιογραφική τηλεοπτική πείρα. Η εκπομπή θα έχει σύνδεση με την Ελληνική Περιφέρεια και τις μεγάλες πόλεις…» δηλώνει ο δημοσιογράφος λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής.

Η οικονομία, η κοινωνία, οι πρωταγωνιστές τους, και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες. Ακόμη, οι σημαντικότερες εξωτερικές ειδήσεις, αλλά και ενότητα με θέματα υγείας θα περιλαμβάνει η εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Χρηστικές πληροφορίες για διασκέδαση αλλά και όλα τα αθλητικά νέα δεν θα λείπουν από την εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΪ».

Η εκπομπή είναι ένα τηλεοπτικό μαγκαζίνο: «Φιλοδοξούμε να είμαστε η εκπομπή της καθημερινότητας, οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που θα πούμε καλημέρα σε όλους απλά και κατανοητά. Οι ενότητές μας θα ενδιαφέρουν από τον μεγαλύτερο στην οικογένεια, έως τον μικρότερο που μπορεί να είναι φοιτητής, ή νέος που ψάχνει για εργασία.» και καταλήγει με ένα αισιόδοξο μήνυμα:

«Μπορούμε να τα καταφέρουμε!!! Μπορεί να μας έκοψαν μισθούς και συντάξεις, αλλά την αισιοδοξία μας δεν πρέπει να τη χάσουμε… Δεν χάθηκαν όλα…. Υπάρχουν και λύσεις στα μέτρα της λιτότητας. Κανένας να μην απελπίζεται γιατί πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα.»

«Καλημέρα ΣΚΑΪ» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα διαδραματίζονται και όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι τηλεθεατές… «Καλημέρα ΣΚΑΪ» τα Σαββατοκύριακα στον ΣΚΑΪ…”

Read More

And More