“Game Of Thrones”: Ε ναι ,λοιπόν, θα υπάρξει και συνέχεια…

Νέα σειρά και ανεξάντλητες ιδέες υπό τη μορφή ενός πρίκουελ ή ενός «spinoff», όπως λέγεται στην κινηματογραφική και τηλεοπτική ορολογία η συνέχεια ενός πετυχημένου φραντσάιζ με επίκεντρο την εξέλιξη ενός χαρακτήρα της σειράς, φαίνεται πως έχουν στα σκαριά οι συντελεστές του «Game of thrones», που έως τον Φεβρουάριο θα έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά του στην Ισλανδία.

Από την παγωμένη Ισλανδία όπου διαδραματίζονται κεφαλαιώδη ζητήματα για την έβδομη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς-φαινόμενο έως το καλοκαίρι που θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια στη μικρή οθόνη η διαδρομή είναι αρκετά μεγάλη για τους φαν και σίγουρα εγκυμονεί ανακατατάξεις.

Οπως παραδέχτηκε πρόσφατα ο πρόεδρος του προγράμματος του δικτύου του HBO, Κέισι Μπλόις, όχι μόνο δεν έχει οριστεί ο αριθμός των επεισοδίων με τα οποία θα ολοκληρωθεί ο όγδοος και τελευταίος κύκλος, αλλά όλα είναι ανοιχτά για την περαιτέρω εκμετάλλευση του σύμπαντος του «Game of thrones».

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το ερευνούμε», ήταν η επίσημη δήλωση του Μπλόις. «Δεν έχουμε ακόμα σενάρια, δεν είμαστε καν κοντά στο να πούμε ”ας το κάνουμε αυτό”. Ωστόσο πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία που θα ήταν χαζό να μην εξερευνήσουμε», τόνισε. Για την ώρα, τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά με τις selfie φωτογραφίες των φαν που συναντούν τους ηθοποιούς του καστ στα μέρη των γυρισμάτων.

Πηγή: TV Εθνος

Read More

And More