Γρηγόρης Αρναούτογλου: Να που η τηλεοπτική σιωπή κάποιες φορές είναι χρυσός!

Θυμάστε το ρετρό διαφημιστικό σλόγκαν που έλεγε… «αααχ,ανάσανα»; Ε, αυτό ακριβώς αναφώνησε την περασμένη Πέμπτη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όταν πήρε στα χέρια του το ραβασάκι της Nielsen! Βλέπετε αφού το “The 2nihgt show” βούλιαξε σαν άλλος Τιτανικός στους πίνακες τηλεθέασης μετά την σφοδρή σύγκρουση με το… παγόβουνο «Στην υγειά μας», αποφασίστηκε στον ΑΝΤ1 να παίζει και πάλι κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

Βλέπετε, ο Γρηγόρης νικήθηκε κατά κράτος από τον Σπύρο Παπαδόπουλο και η τηλεοπτική φθορά που υπέστη δεκαπέντε μέρες που αναμετρήθηκαν ήταν τόσο σοβαρή,που οι ιθύνοντες του καναλιού φοβήθηκαν πως μπορεί να αποδειχθεί μέχρι και… μοιραία για τον παρουσιαστή τους, το τηλεοπτικό προφίλ του και την δυναμική του.

Ο Γρηγόρης ,λοιπόν, την περασμένη Τετάρτη εισέπραξε από την Nielsen ένα γενναιόδωρο 24,0% στο σύνολο και 22,5% στα νεανικά κοινά, αποδεικνύοντας περίτρανα πως το 10,0% και το 12,0% που εισέπραξε απέναντι από το «Στην υγειά μας», όχι δεν του άξιζε. Κατά τα άλλα την Τετάρτη ο παρουσιαστής είχε καλεσμένη στο στούντιο την ηθοποιό και συγγραφέα Μπέτυ Βακαλίδου και ήταν μία από εκείνες τις λιγοστές φορές που ο ίδιος ήταν πραγματικά στα καλύτερά του.

Ηταν μία από εκείνες τις λίγες φορές που τον βλέπουμε να προτιμά να ακούει με προσοχή, που δεν προσπαθεί να κάνει σόου, που οι ερωτήσεις του δεν έχουν σεξιστικές, μικροαστικές, λαϊκίστικες, απαρχαιωμένες αποχρώσεις. Ήταν μία από εκείνες τις λίγες φορές που άφησε τον συνομιλητή του να τον παρασύρει στο δικό του προσωπικό ταξίδι, χωρίς εκείνος να πασχίζει να κατευθύνει την συζήτηση με φθηνά τρικ για να πουλήσει, για να προκαλέσει ντόρο, για να κάνει αίσθηση…

Είδες που μέχρι και η τηλεοπτική σιωπή μπορεί να είναι χρυσός;


Read More

And More