Η Τάτι συναντιέται με την… Patty !

Σιγά και μην την άφηνε έτσι απλά να φύγει απο την χώρα μας, χωρίς πρώτα να έχει κάνει τα πάντα προκειμένου να την φιλοξενήσει στον καναπέ της ! Ε ναι ,λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε τα πάντα και την ερχόμενη Δευτέρα θα φιλοξενήσει στο “Αξίζει να το ζεις” ,την “Patty” !

Το πιο όμορφο… ασχημόπαπο της ελληνικής τηλεόρασης και όχι μόνο, θα βρεθεί με την Τάτι στο πλατό του Star και όπως ίσως να το φαντάζεστε, αυτό το τηλεοπτικό ραντεβού θα το θυμόμαστε για χρόνια, μιας και αναμένεται να γίνει το αδιαχώρητο.

Aπό τότε δε που έγινε γνωστό ότι θα φιλοξενηθεί η “Patty” στο Star , – η νεαρή Αργεντίνα τηλεοπτική αγαπημένη των κοριτσιών – , δεν είναι υπερβολή να πούμε πως έχουν αποσυντονιστεί οι τηλεφωνήτριες του καναλιού ! Κοριτσάκια και μαμάδες ζητούν να έρθουν στο στούντιο χωρητικότητας 70 ατόμων, να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με την αγαπημένη τους “Patty”, ή Λάουρα Ναταλία, όπως είναι το πραγματικό της όνομα.
Το επιτελείο της εκπομπής ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπή της Δευτέρας και είναι μάλλον περιττό να πούμε, πως της επιφυλάσσει απίστευτες εκπλήξεις, έτσι ώστε φεύγοντας η Λάουρα Ναταλία, να έχει τις καλύτερες αναμνήσεις , που θα δικαιώσουν τον τίτλο της εκπομπής.

Read More

And More