Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την Ιζαμπέλα Σασλόγλου…

Ιδιαίτερος ντόρος προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που θέλει την Ιζαμπέλα Σασλόγλου να αναλαμβάνει χρέη διευθύντριας προγράμματος στον Alpha. Μια είδηση η οποία “έσκασε” αμέσως μετά την γνωστοποίηση της αποχώρησής της από την ΕΡΤ, όπου και βρισκόταν τους τελευταίους 15 μήνες.
Μία σημαντική τηλεοπτική μετακίνηση για την οποία σας έχω μιλήσει ήδη από την Δευτέρα, αλλά και χθες και η οποία επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο σήμερα το πρωί, όπου και εστάλη η επίσημη ανακοίνωση του Alpha.
Πλέον και με την… βούλα, η θέση που κατείχε μέχρι πρότινος ο Κώστας Σούσουλας, περνάει στα χέρια της Ιζαμπέλας Σασλόγλου:
“…Ο Alpha καλωσορίζει την Ιζαμπέλα Σασλόγλου στη θέση της Διευθύντριας Προγράμματος. Η Ιζαμπέλα Σασλόγλου, με μακρόχρονη και επιτυχημένη διαδρομη στα ΜΜΕ, θα διαμορφώσει τη νέα στρατηγική του προγράμματος του σταθμού.
Με την επιλογή αυτή, το έμπειρο και αξιόλογο δυναμικό του Alpha ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο. Ο Alpha ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της νέας τηλεοπτικής εποχής και στις υψηλές προσδοκίες του κοινού του…”

Read More

And More