Η μεγάλη επιστροφή του Ν. Χατζηνικολάου !

“Γυρίζω και ο Θεός να βάλει το χέρι του…” ! Με αυτήν ακριβώς την φράση ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε σήμερα το πρωί μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον “Real Fm”, στα δεκάδες ερωτήματα των ακροατών του, για το αν όντως από απόψε στις 8.00 βρίσκεται και πάλι στις ειδήσεις του Alter.

Ο γνωστός δημοσιογράφος παραμέρησε για ακόμα μία φορά τα τιτάνια οικονομικά και όχι μόνο προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο κανάλι του Περιστερίου και τα οποία όπως είναι φυσικό, έφεραν την ρήξη και στην συνεργασία του με την συγκεκριμένη διοίκηση και έτσι θα βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις της ενημέρωσης.

Μάλιστα, το κανάλι είχε ανακοινώσει από χθες το βράδυ την σημερινή επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου μέσα από το “Twitter” του, γράφοντας χαρακτηριστικά :

“Από αύριο Τετάρτη, ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter Channel”, ενώ 10 λεπτά νωρίτερα ο δημοσιογράφος έγραφε κι αυτός με την σειρά του στο “Τwitter” του: “Παρακολουθώ τώρα τα δελτία ειδήσεων και λέω αύριο τέτοια ώρα να κατέβω μία βόλτα από το ΑΛΤΕΡ! Έχω μαζέψει πολύ ατμό…”

Read More

And More