Και η Κατερίνα Καινούργιου “φοίτησε” στο… ΙΕΚ Λιάγκας!

Αυτή η τηλεοπτική χρονιά είναι μία χρονιά που δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα για την Κατερίνα Καινούργιου! Είναι μία χρονιά που η Κατερίνα δοκιμάζεται σκληρά!

Βλέπεις το “Φτιάξε καφέ να στα πω” κάθε πρωί δίνει σκληρή μάχη για να καταφέρει να σημειώσει μία όχι επιτυχημένη, αλλά τουλάχιστον αξιοπρεπή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης…

Η ξανθομαλλούσα παρουσιάστρια καλείται να μαζεύει σε καθημερινή βάση τις τηλεοπτικές της δυνάμεις, για να μπορεί να συνεχίζει να δίνει τις μάχες της στα… αλώνια της Nielsen! Μία μάχη σκληρή, απο την οποία πολλές φορές δεν βγαίνει αλώβητη…

Βέβαια, το θέμα και ο απόλυτος στόχος είναι στο τέλος να μην βγει θανάσιμα τραυματισμένη και το ξέρει καλά αυτό η Κατερίνα.Γιατί μπορεί ακόμα να μην έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό στοίχημα της… “κεντρικιάς”, όμως, σαφέστατα χαζή δεν είναι…

Ετσι, η Κατερίνα προσπαθεί διαρκώς να βρει τρόπους για το πως θα τα καταφέρει να κερδίσει κι αυτή το δικό της τηλεοπτικό χώρο στη πρωινή ζώνη, εξασφαλίζοντας τα πολυπόθητα ποσοστά τηλεθέασης. Στο πλαίσιο ,λοιπόν, αυτό, σιγά-σιγά και με ιδιαίτερη μαεστρία έχει καταφέρει το εξής…

Εχει καταφέρει να κάνει καθημερινά τους πάντες να ασχολούνται με την εκπομπή της, παρά το γεγονός ότι η εκπομπή της δεν κυριαρχεί στους πίνακες τηλεθέασης.

Εχει καταφέρει καθημερινά η εκπομπή της να παίζει σε αναπαραγωγή παντού, γεγονός το οποίο μόνο καλό μπορεί να της κάνει, γιατί με αυτό το τρόπο προσπαθεί να κερδίσει… “πελατολόγειο” και να δημιουργήσει ίντριγκα.

Γιατί η αλήθεια είναι πως η απόλυτη καταστροφή για ΄κείνη θα ερχόταν, αν και εφόσον την ξέχναγε μέχρι και ο Θεός ότι βρίσκεται καθημερινά στο Epsilon από τις 7.00 μέχρι και τις 10.00 το πρωί. Στο παρελθόν έχει συμβεί άλλωστε και στις καλύτερες και εμπειρότερες τηλεοπτικές οικογένειες.

Και επειδή η Κατερίνα έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στο Γιώργο Λιάγκα – αυτό έχει δείξει η τηλεοπτική ιστορία – είπε να την πάρει την μεγάλη απόφαση και να… φοιτήσει κι αυτή στο ΙΕΚ Λιάγκας!

Με άλλα λόγια; Φέτος τολμά καθημερινά να λέει την γνώμη της, δεν την νοιάζει να έχει soft τοποθετήσεις, ξέρει τι λέει, πως το λέει και πότε το λέει κι έτσι όπως σου είπα και προηγουμένως τα site την έχουν λατρέψει!

Μία μέθοδος… Λιάγκια την οποία ακολούθησε πιστά μέσα από το “Πρωινό” ο Γιώργος και μόνο σε κακό δεν του βγήκε!

Με άλλα λόγια; Κάν΄το όπως ο Λιάγκας, γιατί ο Λιάγκας ξέρει! Γάτα η Κατερίνα…

ΥΓ : Η εκπομπή εξακολουθεί και χρειάζεται δουλειά… Οσο για το πάνελ; Δυστυχώς φαίνεται να είναι κατώτερο των τηλεοπτικών περιστάσεων και προσδοκιών !!!

Read More

And More