Στο… pause ο Χρ. Φερεντίνος!

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να τον περιμένουμε πως και πως, μιας και πρόκειται αναμφισβήτητα για έναν ταλαντούχο άνθρωπο, όμως, εκεί στην Κάντζα έχουν άλλα σχέδια. Εχουν άλλα σχέδια και άλλο προγραμματισμό γι ΄αυτό και του έχουν πατήσει το… pause.

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος απ ΄ότι μαθαίνω αργεί ακόμα για να μας “καλησπερίσει” για πρώτη φορά μέσα από τον Alpha. Ο παρουσιαστής ανήκει πλέον στο δυναμικό της Κάντζας, όπου και αυτό το χειμώνα θα τον δούμε να παρουσιάζει ένα πρωτότυπο, ανατρεπτικό, ψυχαγωγικό σόου. Ενα σόου που βασίζεται σε φορμά του εξωτερικού και στο οποίο μεταξύ άλλων θα τον δούμε να κάνει και τις πολυαγαπημένες του φάρσες, αλλά και το γνωστό σε όλους μας… παιχνίδι του Candit Camera.

Το σόου ,λοιπόν, αυτό αν και αρχικά ήταν να κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας τον Δεκέμβρη, εντέλει προγραμματίζεται για την νέα χρονιά, δηλαδή, από Φλεβάρη και μετά, μιας και τότε λέει θα υπάρχει το περιθώριο από τον προυπολογισμό του προγράμματος.

Επίσης το συγκεκριμένο φορμά αποφασίστηκε να κρατηθεί στα μετόπιστεν για να είναι το μεγάλο χαρτί του Alpha με το οποίο το κανάλι θα τονώσει και θα ανανεώσει την βραδινή, ψυχαγωγική του ζώνη στο β ΄μισό της φετινής χρονιάς.

Read More

And More