Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.07.2015 | 16:35
Νάνσυ Νικολαΐδου

Αγγελική Νικολούλη: Οι ιθύνοντες του Alpha διαψεύδουν τα σενάρια περι αποχώρησης της γνωστής δημοσιογράφου!

Αγγελική Νικολούλη: Οι ιθύνοντες του Alpha διαψεύδουν τα σενάρια περι αποχώρησης της γνωστής δημοσιογράφου!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

"Φως στο τούνελ" της... εξαφάνισης της Αγγελικής Νικολούλη από το πρόγραμμά τους αποφάσισαν να ρίξουν σήμερα οι ιθύνοντες του Alpha.

Την ώρα που βουίζει όλος ο τηλεοπτικός τόπος πως η "Μις Μαρπλ" της ελληνικής τηλεόρασης πολιορκείται στενά από τα στελέχη του Epsilon - κανάλι το οποίο σημειωτέον έχει πάρει αμπάριζα και βγαίνει για την ώρα μεταγραφικά με... κόκκινο σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια - οι ιθύνοντες του καναλιού της Κάντζας πέρασαν στην αντεπίθεση.

Τι σημαίνει αυτό; Πως αποφάσισαν να μην τηρούν σιγή ιχθύος και να απαντούν στα τηλέφωνα των δημοσιογράφων. Ετσι, μετά από μία σειρά τηλεφωνημάτων που κατάφερα να έχω με τους ανθρώπους του Alpha μου είπαν πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης της Αγγελικής Νικολούλη από το κανάλι.

Μάλιστα, χαρακτηριστικά μου ανέφεραν πως οι συζητησεις της Αγγελικής και της διοίκησης έχουν καρποφορήσει εδώ και καιρό και το μόνο που έχει απομείνει σου λέει είναι να πέσουν και οι υπογραφές στο συμβόλαιο το οποίο θα έχει ετήσια ισχύ.

Οσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Τι άλλο να πω; Από την άλλη μεριά μέχρι να πέσουν και οι υπογραφές το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω για τίποτα γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μου είκοσι χρόνια τώρα...
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10