Αγγ. Νικολούλη : Οι σημαντικές αλλαγές στο “Τούνελ” της !

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του “Φως στο τούνελ” του Alpha, με σημαντικές αλλαγές να επιχειρούνται σε ότι έχει να κάνει κυρίως με το στήσιμο της εκπομπής ! Ναι, η Αγγελική στην προσπάθειά της το νέο της “Τούνελ” να επιστρέψει στους δέκτες μας όσο πιο ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο γίνεται, αποφάσισε να ακολουθήσει κάποιες νέες “τακτικές”, έτσι ώστε κι εμάς να εντυπωσιάσει, αλλά και για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το κομμάτι της έρευνας του “Τούνελ” στο οποίο και κρύβει τόσα χρόνια το μυστικό της επιτυχίας της.

Αποτέλεσμα; Πρώτον, απ ΄ότι έχουν πιάσει οι κεραίες μου, η εκπομπή θα εκσυγχρονιστεί εντελώς και έτσι θα κάνει χρήση σε πολύ μεγάλο βαθμό και του Internet, αλλά και των social media, δεύτερον θα βάλει τον κόσμο να παρακολουθεί κομμάτι – κομμάτι από κοντά όλα τα στάδια της έρευνας και να μην ενημερώνεται απλώς και μόνο όταν υπάρχουν εξελίξεις και τρίτο και σημαντικότερο; Στην εκπομπή – εκτός από το τιμ της Αγγελικής φυσικά – θα συμμετέχει και μία ομάδα εθελοντών, η οποία θα έχει το ελεύθερο να εμφανιζεται στην εκπομπή.

Οσο για το ποιο είναι το πρώτο θέμα με το οποίο σκέφτεται να ξεκινήσει την σεζόν; Θα ασχοληθεί λέει με την διπλή εξαφάνιση ενός Αμερικανού υπηκόου, αλλά και μίας Ελληνίδας, υπαλλήλων των κεντρικών γραφείων της Ν.Δ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου φυσικά, γιατί με την Αγγελική ποτέ δεν ξερεις.

Η πρεμιέρα του νέου “Φως στο τουνελ” θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου, κλασικά Παρασκευή, γιατί κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν…

Read More

And More