Αποκλειστικό : Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήρε τους… δρόμους!

Οποιος γυρίζει… μυρίζει, μαθαίνει πολλά και αν τον βοηθήσει η τύχη του, κερδίζει μέχρι και εκπομπή! Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος όντως προ ημερών δεν πήρε τα βουνά, αλλά τους δρόμους.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Δημήτρης βρέθηκε στην καρδιά του Χαλανδρίου, όπου και για αρκετή ώρα έκανε γύρισμα για λογαριασμό του Mega. Ο Δημήτρης βρέθηκε στο Χαλάνδρι, μιας και ενόψει νέας σεζόν οι Megaλικοί ως γνωστόν σχεδιάζουν να του εμπιστευτούν την παρουσίαση μίας φρέσκιας, νεανικής εκπομπής δρόμου, για την οποία και θέλησαν να δουν τον Δημήτρη σε δοκιμαστικό.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο Δημήτρης κατάφερε να πάρει… άριστα και να τις περάσει με επιτυχία αυτές τις νέες τηλεοπτικές εξετάσεις, μιας και οι ιθύνοντες του Mega είδαν το δοκιμαστικό και έμειναν λέει απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

Οσο για το τι ακριβώς θα κάνει του χρόνου ο Δημήτρης στο Mega; Πρόκειται για ένα τηλεοπαιχνίδι που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στην Ισπανία και έχει πουληθεί συνολικά σε 30 χώρες. Ο τίτλος του στα ισπανικά Lo sabe no lo sabe (Smart face ο αγγλικός του τίτλος) και ο παρουσιαστής βγαίνει στους δρόμους, σταματά περαστικούς και τους υποβάλλει σε ερωτήσεις γνώσεων προκειμένου να κερδίσουν επιτόπου μετρητά. Μόνο που δεν απαντά ο ίδιος ο παίκτης αλλά καλείται να εντοπίσει άλλον τυχαίο περαστικό, ο οποίος θα δώσει -για λογαριασμό του- τη σωστή απάντηση.

Read More

And More