Ποια αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στη TV;

Ανήκει στη κατηγορία εκείνη των παρουσιαστριών που η μικρή οθόνη τις καλοδέχτηκε και φέρθηκε γενναιόδωρα και αγαπησιάρικα μαζί τους, μιας και τους χάρισε αρκετές στιγμές επιτυχίας και το κυριότερο τους έδωσε την ευκαιρία να μπορέσουν να μας δείξουν το τι αξίζουν και ποιες είναι οι ικανότητές τους.

Βέβαια, επειδή η συγκεκριμένη είναι ανήσυχο πνεύμα και απ ΄ότι αποδείχθηκε στην συνέχεια κρύβει μέσα της πολλές καλλιτεχνικές πτυχές δεν δίστασε να κλείσει για λίγο την πόρτα της τηλεόρασης και να στρέψει το βλέμμα της κι αλλού και πιο συγκεκριμένα στις μεγάλες θεατρικές σκηνές της Αθήνας, οι οποίες επίσης την καλοδέχτηκαν.

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για τη Νάντια Μπουλέ, η οποία οσονούπω επιστρέφει και πάλι στους δέκτες μας. Οχι, αυτή την φορά δεν θα την δούμε να βρίσκεται ούτε σε κάποια εκπομπή,ούτε σε κάποιο σόου. Αυτή τη φορά θα την δούμε έτσι όπως δεν την έχουμε ξανά δει, μιας και επιστρέφει στις τηλεοπτικές επάλξεις, αυτή τη φορά επιστρατεύοντας το υποκριτικό της ταμπεραμέντο.

Η Νάντια θα εμφανιστεί την επόμενη εβδομάδα στην σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη ,”Εθνική Ελλάδος”, όπου και θα υποδυθεί μία δημοσιογράφο, η οποία πραγματικά με την περιέργεια και την επιμονή της θα κάνει δύσκολη την ζωή της Φοίβης, δηλαδή της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Μάλιστα, η συμμετοχή αυτή της Νάντιας δεν θα είναι μόνο για ένα επεισόδιο, αλλά θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα, δηλαδή,γύρω στα τρία με τέσσερα επεισόδια.

Για να δούμε, για να δούμε…


Read More

And More