Μαίρη Συνατσάκη: Από το πρωινό στο… “Dancing”;

Μέχρι τώρα το όνομά της ακουγόταν έντονα για το fresh “Πρωινό ΑΝΤ1”, μιας και η ήδη επιτυχημένη συνεργασία της με το δίδυμο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο παρελθόν, μόνο θετικά θα μπορούσε να λειτουργήσει ενόψει νέας σεζόν.

Αλλωστε, και οι Αντεννικοί έχουν άριστες σχέσεις και άριστες εντυπώσεις μαζί της, γι ΄αυτό και η συνεργασία τους όταν προκύπτει επαναλαμβάνεται. Ετσι, φέτος υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να την δούμε να το παίζει σε διπλό ταμπλό. Η Μαίρη Συνατσάκη εκτός από την σοβαρή υποψηφιότητα που έχει θέσει για την ομάδα του πρωινού, έχει δεχτεί πρόταση από τους ανθρώπους του καναλιού του Αμαρουσίου, να συμμετέχει και στο “Dancing”.

Οχι,όχι αυτή την φορά δεν θα κληθεί να μας αποδείξει για το αν τα πάει καλά με την παρουσίαση. Αυτή την φορά θα κληθεί να μας δείξει για το αν τα πάει καλά με τον χορό και για το αν το… παρκέ είναι “φίλος” της. Με άλλα λόγια οι Αντεννικοί θέλουν την Μαίρη να χορέψει σε αυτή την τηλεοπτική έκδοση του “Dancing” και μιας και απ ΄ότι γνωρίζω ο χορός είναι μία από τις μεγάλες αγάπες της Μαίρης, το βλέπω δύσκολο να τους αντιστέκεται…


Read More

And More