Η πρώτη “καλημέρα” της Πόπης Τσαπανίδου…

Με έντονο το τρακ και το άγχος της πρεμιέρας, η Πόπη Τσαπανίδου ακριβώς στις 10.00 το πρωί, μας “καλημέρισε” σήμερα για πρώτη φορά μέσα από το Star. Το “Live U”, η ολοκαίνουργια, καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού της κάτω Κηφισιάς είναι πλέον στον αέρα…

Οι τίτλοι της εκπομπής έπεσαν ,λοιπόν, στις 10.00 το πρωί… Τα φώτα αναψαν και το καινούργιο πλατό της δημοσιογράφου αποκαλύφθηκε στους δέκτες μας. Σαφέστατα και είναι στημένο με τον ίδιο τρόπο και την ίδια φιλοσοφία που ήταν στημένο και το πλατό της στον ΣΚΑΙ.

Εχουν ακολουθηθεί και αυτή την φορά οι μίνιμαλ ρυθμοί, με τα βίντεο-γουόλ και τις τεράστιες οθόνες να δεσπόζουν στον χώρο, ενώ ακριβώς μπροστά είναι στημένο το desk της παρουσιάστριας.

Η Πόπη Τσαπανίδου επέλεξε στην πρεμιέρα της να εμφανιστεί φορώντας ένα μπλου-μπλακ φόρεμα κοκτέιλ, συνδυσμένο με μαύρα,ψηλοτάκουνα μποτάκια, όπου και μας αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της.

“Σας καλημερίζω από ένα καινούργιο πλατό, από ένα καινούργιο κανάλι.Εδώ στο Star ξεκινάει σήμερα μία νέα ζώνη. Μία νέα τρίωρη ζώνη μέσα από την οποία θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώνουμε για τα πάντα, ενώ φυσικά και θέλουμε σε όλο αυτό και την δική σας συνδρομή, μέσω της τεχνολογίας και την δική σας βοήθεια, προκειμένου να μαθαίνουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή, το τι σημαντικό μπορεί να συμβαίνει σε όλη τη χώρα. Αλλωστε γι ΄αυτό και η εκπομπή έχει τον τίτλο ,”Live U”, δηλαδή, “ζωντανά εσείς”…”

Ο πρώτος που έκανε ποδαρικό στην εκπομπή ήταν ο πρόσφατα βραβευμένος καλλιτέχνης Αλέξανδρος Αβρανάς, ο οποίος ως γνωστόν με την ταινία του «Miss Violence», κατάφερε να φύγει από το φετινό φεστιβάλ Βενετίας, κερδίζοντας ο ίδιος το Βραβείο Σκηνοθεσίας και το Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας ο Θέμης Πάνου.

Στην συνέχεια η δημοσιογράφος κατάφερε να έχει στο πλατό τον υφυπουργό παιδείας Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος σε μέρα αναβρασμού για την Παιδεία, είχε να πει πολλά και να απαντήσει σε ακόμα περισσότερα καυτά ερωτήματα.


Read More

And More