Μαρία Μπεκατώρου: Δεν φαντάζεσαι ποιοι την επισκέφθηκαν στο πλατό του “Still Standing”!

Απίστευτο; Κι ,όμως, τηλεοπτικό… Η Μαρία Μπεκατώρου αποκτά παρέα στο “Still Standing”! Βαρέθηκε το κορίτσι την μοναξιά και είπε αυτό το πλατό από εδώ και στο εξής να το μοιραστεί με αγαπημένα της πρόσωπα κι όπου την βγάλει…

Αυτή είναι η “επίσημη” εκδοχή. Γιατί; Γιατί κατ ΄ουσίαν δύο από τα πιο “τρελά” παιδιά του ΑΝΤ1 εισέβαλλαν στο στούντιο του καθημερινού, τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 και εννοείται πως έφεραν τα πάνω-κάτω!

Ναι, η Μαρία δέχτηκε επισκέψεις και μάλιστα; Χωρίς να της… χτυπήσουν το κουδούνι, γιατί δεν είναι και τέτοιοι τύποι. Είναι τυπάκια με… φόρα που δεν στέκονται σε τέτοιες λεπτομέρεις. Κάνουν… “ντου από παντού”, όπως έλεγε κάποτε η θεά Αννίτα Πάνια -, και προκαλούν πανικό!

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Θανάση Πασά, οι οποίοι βρέθηκαν συναντήθηκαν χθες με την Μαρία και προσπάθησαν να μείνουν… “Still Standing”.

Μάλιστα, η Μαρία ανέβασε και σχετικό “κλικ” από αυτή την περιπετειώδη συνύπαρξη στο instagram, από το οποίο μπορείς λατρεμένη να καταλάβεις πολλά…

Ένα μόνο σου λέω… Η λεζάντα της φωτογραφίας ήταν “εντάξει, στο χώρο μας τα μοντέλα δεν είναι πολλά”!

Κι αν αναρωτιέσαι σοβαρά τώρα, γιατί έγιναν όλα αυτά, έχω να σου πω, πως η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορταστικών γυρισμάτων που κάνει η γνωστή παρουσιάστρια, έχοντας για παίκτες πολλά αγαπημένα πρόσωπα του ΑΝΤ1, αλλά και όχι μόνο.

Ιδού το… ντοκουμέντο!

Read More

And More