Με… χρονοκαθυστέρηση έρχεται το “Fame” αλά ελληνικά !

“Ποτέ δεν είναι αργά…” Τελικά, όλες οι παροιμίες είναι σοφές ! Και κυρίως ; Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις πρεμιέρα, αν έχεις πει το “ναι” και έχεις συμμετάσχει σε σειρά του ΑΝΤ1 ! Θα αναρωτιέστε ίσως που θέλω να καταλήξω… Θέλω να καταλήξω ,λοιπόν, στο φαινόμενο που παρατηρείται εδώ και δύο χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου, όπου εγκρίνεται μία σειρά, στήνεται με εντατικούς ρυθμούς, ξεκινούν κανονικά, κανονικότατα γυρίσματα, ολοκληρώνεται και… ποτέ δεν βγαίνει στον αέρα !

Ναι, ναι ακριβώς όπως σας το λέω… Τα τηλεοπτικά πλάνα αλλάζουν και όχι μόνο αυτή η άμοιρη σειρά δεν κάνει άμεσα πρεμιέρα, αλλά καταχωνιάζεται για τα καλά και στο συρτάρι και δεν βγαίνει ποτέ στον αέρα… Η΄ μάλλον σχεδόν ποτέ ! Γιατί τι να πει κανείς για μία δουλειά του κουτιού, που μπορεί να κάνει πρεμιέρα ακόμα και μετά από δύο χρόνια ;

Δυστυχώς ,στις σειρές που τους έμελλε να κάνουν πρεμιέρα με… χρονοκαθυστέρηση, είναι και η σειρά “Steps” ή αλλιώς… “Fame” αλά ελληνικά ! Μία σειρά η οποία γυρίστηκε πρόπερσι και δύο χρόνια μετά, τινάζει απο πάνω της την ναφθαλίνη και έρχεται απο τις αρχές του Φλεβάρη στους δέκτες μας, προκειμένου να καλύψει το κενό που αφήνει πίσω του, το φινάλε του “Next Top Model”, μιας και οι Αντεννικοί προσανατολίζονται στο να μεταδίδεται η εν ΄λόγω σειρά, Δευτέρα βράδυ.

Τι είναι ,όμως, το “Steps” ; Πρόκειται για νεανική, ερωτική σειρά, η οποία μας μεταφέρει στην σχολή Τεχνών του Θεάματος της Κάτιας Γρέγου, η οποία ανοίγει τις πόρτες της μόνο σε μεγάλα ταλέντα. Εμείς ,λοιπόν, θα δούμε αυτά τα ταλέντα, να χορεύουν, να υποδύονται ρόλους, να παλεύουν να κατακτήσουν το όνειρό τους.

Ο αγώνας θα είναι κοπιαστικός και σκληρός για τους νεαρούς καλλιτέχνες που ονειρεύονται να γίνουν μεγάλα αστέρια. Το πάθος και η αγωνία για την διάκριση, οι χαρές και οι απογοητεύσεις, οι φιλίες και οι έρωτες, ο ανταγωνισμός και οι συγκρούσεις ,όλα είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής. Σε αυτό το παιχνίδι καλούνται και οι καθηγητές να αναλάβουν τον δικό τους ρόλο…

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι : Αντώνης Φραγκάκης, Αθηνά Μαξίμου, Ηλέκτρα Νικολούζου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Ελένη Καλλία, Γιώργος Σουξές, Ευτυχία Φαναριώτη κ.α. Την σκηνοθεσία υπογράφουν οι Χρήστος Γεωργίου και Κώστας Βαρελίδης, ενώ το σενάριο οι Χριστίνα Κοτσαμπάση και Μαρία Μαντή.

Read More

And More