Ο Άκης Πετρετζίκης επιστρέφει! Μάθε μέσα από ποιό κανάλι…

Έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται διαρκώς συζήτηση γύρω από το όνομά του! Και για την ακρίβεια; Πολλές φορές ο Άκης Πετρετζίκης έχει γίνει το μήλο της έριδος για τα ιδιωτικά κανάλια! Ο πρώτος ‘Ελληνας MasterChef έχει καταφέρει με το ταλέντο του στη γαστρονομία και με τα μαγικά που κάνει στην κουζίνα, να είναι ο chef που όλα τα κανάλια θα ήθελαν να έχουν στο δυναμικό τους.

Έτσι, ενώ φέτος βρέθηκε σε συζητήσεις και με τον ΑΝΤ1, αλλά και με το Star τώρα τελευταία, προκειμένου να στελεχώσει την επιστροφή του “MasterChef” στους δέκτες μας, τελικά άλλο κανάλι πέρασε στην τηλεοπτική αντεπίθεση και κατάφερε να τον αποκτήσει. Και το κανάλι αυτό δεν είναι άλλο από τον Alpha! Από σήμερα ,λοιπόν, ο Άκης Πετρετζίκης ανήκει στο δυναμικό του καναλιού της Κάντζας και ετοιμάζει το μεγάλο τηλεοπτικό comeback του!

Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…Ο Άκης Πετρετζίκης στον Alpha! Άνοιξη, η εποχή με τα πιο έντονα αρώματα και γεύσεις. Η πιο κατάλληλη στιγμή για να έρθειστον ALPHA ο Άκης Πετρετζίκης.Ο δημοφιλής σεφ ετοιμάζει ένα ξεχωριστό παιχνίδι μαγειρικής που θα ενθουσιάσει. Γεύση και γούστο, χαμόγελα και συνταγές, αναμειγνύονται στην κουζίνα του ALPHA, με μαέστρο τον Άκη Πετρετζίκη και μοναδικό νικητή την όρεξη…”

Read More

And More